czy warto i tory wybrac
Moderator: Kosiarz
- lookamil
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
czy warto i tory wybrac
witam wszystkich i sie pytam o podpowiedz ktora pojare wybrac
nr1: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3073668
najbardziej mi pasuje i prawdopodobie na sprezynie bedzie bo 92'
nr2:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3057815
tez moze byc tylko to juz resor
nr3:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2791831
wszystkie do blacharki chodzi mi bardziej o kryteria ktorymi sie kierowac przy wyborze do 6 kafli i dalej do offroad'u bedzie robiony
nr1: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3073668
najbardziej mi pasuje i prawdopodobie na sprezynie bedzie bo 92'
nr2:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3057815
tez moze byc tylko to juz resor
nr3:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2791831
wszystkie do blacharki chodzi mi bardziej o kryteria ktorymi sie kierowac przy wyborze do 6 kafli i dalej do offroad'u bedzie robiony
No to kolego zacznij od innego tematu - tam się przedstawimy i coś napisz o sobie. A później poczytaj o zadach i waletach modeli i dokonaj wyboru albo i nie...
Chciałeś to masz
Aha i polecam zapoznać się z określeniami i formami wyrażeń wokół słowa "kaszaniarz"
Chciałeś to masz

Aha i polecam zapoznać się z określeniami i formami wyrażeń wokół słowa "kaszaniarz"

Zbowid

- lookamil
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
dobra panowie "polonisci" ortografi to chyba nie na tym forum powinno sie uczyc i czepiac do bledow literowych spytalem o rade ... ba nawet napisalem cos o sobie w innym dziale ... czy ktos poradzi czy tylko bedzie blablabla ile to ja mam gwiazdeczek ... "swierzak " to "swierzak" zawsze musi byc ten pierwszy raz ... a kaszaniaz to ten co kaszanke lubi jesc chyba no bo nie wiem dokladnie do slownika chyba zajrze ....
lookamil pisze:dobra panowie "polonisci" ortografi to chyba nie na tym forum powinno sie uczyc i czepiac do bledow literowych spytalem o rade ... ba nawet napisalem cos o sobie w innym dziale ... czy ktos poradzi czy tylko bedzie blablabla ile to ja mam gwiazdeczek ... "swierzak " to "swierzak" zawsze musi byc ten pierwszy raz ... a kaszaniaz to ten co kaszanke lubi jesc chyba no bo nie wiem dokladnie do slownika chyba zajrze ....

- lookamil
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
no dziekuje za konkretne rady normalnie pomogliscie jak nigdy wielkie dzieki hehe
jestem dyskortografem i wcale sie nie wstydze tego uwazam ze polska ortografia to lipa wymysl od tak sobie no bo jaka jest roznica miedzy "ó" a "u" zadna tak naprawde to i to znaczy to samo ale mniejsza o "polonistow" na tym forum
ps analfabeta , a dyskortograf to wielka roznica jak sie uzywa takich sformuowan wypadalo by wiedziec co one znacza
jeszcze raz pozdrawiam uczonych polonistow ktorzy walcza o poprawna polszczyzne tak trzymac
!
i jeszcze raz wielkie dzieki za fachowa porade nie ma to jak dobre konkretne forum w ktorym wszystkiego mozna sie dowiedziec
tylko tak dalej
elo
! polece znajomym i wspomne zeby bledow nie robili 
jestem dyskortografem i wcale sie nie wstydze tego uwazam ze polska ortografia to lipa wymysl od tak sobie no bo jaka jest roznica miedzy "ó" a "u" zadna tak naprawde to i to znaczy to samo ale mniejsza o "polonistow" na tym forum
ps analfabeta , a dyskortograf to wielka roznica jak sie uzywa takich sformuowan wypadalo by wiedziec co one znacza
jeszcze raz pozdrawiam uczonych polonistow ktorzy walcza o poprawna polszczyzne tak trzymac

i jeszcze raz wielkie dzieki za fachowa porade nie ma to jak dobre konkretne forum w ktorym wszystkiego mozna sie dowiedziec
tylko tak dalej
elo

Roznice sa duze, a jak Ci zasady polskiego jezyka nie pasuja, to go nie uzywaj. Jak dla mnie mozesz pisac (poprawnie) po angielsku.
Mnie rodzice wybili z glowy wszelkie dys-* zagonieniem do nauki. A jesli juz ktos faktycznie ma z tym problem, to moze zawsze uzywac Worda. Nie kaz mi sie dostosowywac do Ciebie, tylko Ty dostosuj sie do norm obowiazujacych w kraju.
I nie wyskakuj z definicjami, sens wypowiedzi byl chyba czytelny, prawda?
I calkiem powaznie pisalem o Suce.
Mnie rodzice wybili z glowy wszelkie dys-* zagonieniem do nauki. A jesli juz ktos faktycznie ma z tym problem, to moze zawsze uzywac Worda. Nie kaz mi sie dostosowywac do Ciebie, tylko Ty dostosuj sie do norm obowiazujacych w kraju.
I nie wyskakuj z definicjami, sens wypowiedzi byl chyba czytelny, prawda?
I calkiem powaznie pisalem o Suce.
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
- lookamil
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
etymologia
...błędne wyjaśnianie znaczenia jakiegoś słowa na podstawie jego podobieństwa do innego niespokrewnionego słowa. Np. wywodzenie nazwy "Włochy" od "włosów", lub "Częstochowy" od wyrazów "często" i "chować się". W rzeczywistości "Włochy" to wyraz pochodzenia germańskiego, który dawniej oznaczał mieszkańców cesarstwa rzymskiego, spokrewnione wyrazy to m.in. Wołoch oraz Walijczyk (ang. Welsh). Z kolei "Częstochowa" oznacza miejscowość należącą do kogoś o imieniu Częstoch, które wywodzi się od wyrazu "częstować".
@Kamil
Wpadasz i krzyczysz
żądając tak naprawdę niewiadomo czego?
Czy tak zachowują się twoi klienci?(obecni albo przyszli)Chciałbyś żeby tak było?
Ps.Wydaje mi się ,że w swoich projektach arch. problemu z ortografią nie masz?Prawda?
No bo jak by wyglądał pokój a pokuj,mur a mór?
Stary weż się w garść ,przestań bić pianę i poczytaj forum wszystko masz tu napisane.
Pozdrawiam
Wpadasz i krzyczysz

Czy tak zachowują się twoi klienci?(obecni albo przyszli)Chciałbyś żeby tak było?
Ps.Wydaje mi się ,że w swoich projektach arch. problemu z ortografią nie masz?Prawda?
No bo jak by wyglądał pokój a pokuj,mur a mór?
Stary weż się w garść ,przestań bić pianę i poczytaj forum wszystko masz tu napisane.

Pozdrawiam
- lookamil
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
a jak ci rodzice wybili z glowy wszelkie dys.. itp, tluczkiem czy reka ? bo mnie do niczego nie zmuszali
a i tak do czegos doszedlem w moim jeszcze krodkim zyciu i jakos moja wada mi nawet w zawodzie nie przysparza problemow powiem wiecej czasami jest baaardzo zabawnie wrecz, nie ma nudy!!! i nie musze sie podporzadkowywac nikomu jestem wolnym czlowiekiem
a suki nie chcem ujerzdzac bo kaszaniasta jest! najpierw "forma" a pozniej funkcja i konstrukcja
!
ps: do etymologa ... w dziale tym nie mam miejsca na bledne interpretowanie "literek" bada znaczenie , pochodzenie slow lub tez bledne ich interpretowanie ale nic nie znalazlem na temat "ó"i"u" ktore znacza To samo
!
pzdr i bez aluzji ...

a suki nie chcem ujerzdzac bo kaszaniasta jest! najpierw "forma" a pozniej funkcja i konstrukcja

ps: do etymologa ... w dziale tym nie mam miejsca na bledne interpretowanie "literek" bada znaczenie , pochodzenie slow lub tez bledne ich interpretowanie ale nic nie znalazlem na temat "ó"i"u" ktore znacza To samo

pzdr i bez aluzji ...
Ziew... ? 
Nie zgadzam sie z Toba i tyle. To, o czym piszesz, to nie jest normalna sytuacja. Mnie osobiscie nie smieszy, gdy policjant na mandacie pisze mi "pszekroczenie" badz "prendkości" - mnie to mierzi.
Wybijali mi to na rozne sposoby i jestem Im za to wdzieczny.
A co do Pajero: do takich, o ktorych piszesz, dolozysz mase pieniedzy. Moim zdaniem nie ma to sensu. Lepiej kup Pajero z innym silnikiem i w lepszym stanie, zeby wytrzymalo choc chwile w lesie i zeby chcialo jechac do przodu po lekkim nawet zmotaniu...

Nie zgadzam sie z Toba i tyle. To, o czym piszesz, to nie jest normalna sytuacja. Mnie osobiscie nie smieszy, gdy policjant na mandacie pisze mi "pszekroczenie" badz "prendkości" - mnie to mierzi.
Wybijali mi to na rozne sposoby i jestem Im za to wdzieczny.
A co do Pajero: do takich, o ktorych piszesz, dolozysz mase pieniedzy. Moim zdaniem nie ma to sensu. Lepiej kup Pajero z innym silnikiem i w lepszym stanie, zeby wytrzymalo choc chwile w lesie i zeby chcialo jechac do przodu po lekkim nawet zmotaniu...
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
zauważcie .. w pewnym momencie sam se skasztanił temat 
gdzie tak uczą :?? nie wiem .....
ale _ kup samuraia i przestaniesz zadawać tyle pytań tylko zaczniesz upalać w terenie

rozwin myśl ....

gdzie tak uczą :?? nie wiem .....
ale _ kup samuraia i przestaniesz zadawać tyle pytań tylko zaczniesz upalać w terenie

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
- lookamil
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
nie ma sie czym chwalic PB wydzial architektury i urbanistyki kierunek: architektura i urbanistyka + kierunek: architektura wnetrz , urbana skonczona a wnetrza moze kiedys dokoncze .... pytalem sie tylko a auta a zeszlo na literowki ortografie dyskortografie analfabetyzm itp, ba nawet etymologie ruszylismy
a teraz uczelnie hehee
...

- lookamil
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
do ramzesa ...rozwijam mysl 
otorz zaczelo sie od platona a dokladniej od sokratesa ktory w antycznej grecyji rozmawial z ludzmi pytajac ich ... zaplatal sie przynim taki pedal platon ktory zaczal wszystkie dialogi jakie przeprowadzil skorates spisywac i na podstawie tych dialogow wyciagal wnioski i jakies tam glebsze przemyslenia to on wlasnie jako pierwszy opisal "forme" czyli najprosciej tlumaczac jest to taka plastikowa foremka do piaskownicy w ktora jak nasypiesz piachu to bedziesz mial "ala" rzezbe z piasku o formie danej foremki, platon doszedl do tego ogladajac swoj cien jaki rzucal blask ogniska na sciane groty
i tak to powstalo okreslenie formy ktora w dzidiejszych czasach nabrala roznego znaczenia forma moze byc budynek , samochud, mydlo, czlowiek tez jest forma, i wracajac do zapytania szanownego kolegi ramzesa dlamnie osobiscie najpierw liczy sie forma danego przedmiootu urzadzenia itp a pozniej zaglebiam sie dopiero w cos jak mi sie to cos wlasnie spodoba czyli : misiek OK a sunia not OK .

otorz zaczelo sie od platona a dokladniej od sokratesa ktory w antycznej grecyji rozmawial z ludzmi pytajac ich ... zaplatal sie przynim taki pedal platon ktory zaczal wszystkie dialogi jakie przeprowadzil skorates spisywac i na podstawie tych dialogow wyciagal wnioski i jakies tam glebsze przemyslenia to on wlasnie jako pierwszy opisal "forme" czyli najprosciej tlumaczac jest to taka plastikowa foremka do piaskownicy w ktora jak nasypiesz piachu to bedziesz mial "ala" rzezbe z piasku o formie danej foremki, platon doszedl do tego ogladajac swoj cien jaki rzucal blask ogniska na sciane groty