Dobry warsztat w okolicach Poznania
Moderator: Kosiarz
Dobry warsztat w okolicach Poznania
Witam Szanownych Grupowiczów,
w piątek lub poniedziałek najprawdopodobniej zakupię moje pierwsze Pajero. I tu mam problem... gdzie, w którym warsztacie mógłbym sprawdzić autko przed zakupem (Poznań i okolice)? Bardzo proszę o pomoc, przeszukałem całe Wasze forum i ciężko jest coś konkretnego znaleźć.
Z góry dziękuję za pomoc
w piątek lub poniedziałek najprawdopodobniej zakupię moje pierwsze Pajero. I tu mam problem... gdzie, w którym warsztacie mógłbym sprawdzić autko przed zakupem (Poznań i okolice)? Bardzo proszę o pomoc, przeszukałem całe Wasze forum i ciężko jest coś konkretnego znaleźć.
Z góry dziękuję za pomoc
Czyżby nie było w okolicach Poznania, żadnego posiadacza Pajero?? Czy może poznańskie miski się nie psują?? 
z tego co obdzwoniłem to większość warsztatów robi tylko LRy, Patrole lub GKlasse
Nikt nie zgodził się by ocenić Pajero przed zakupem.
Jeszcze raz bardzo proszę o pomoc w znalezieniu odpowiedniego warsztatu w okolicach Poznania
Z góry dziękuję

z tego co obdzwoniłem to większość warsztatów robi tylko LRy, Patrole lub GKlasse

Jeszcze raz bardzo proszę o pomoc w znalezieniu odpowiedniego warsztatu w okolicach Poznania
Z góry dziękuję
najlepiej podjedz do ASO - koszt nie powinien byc spory... a poza tym nie rozumiem co takiego skomplikowanego jest w sprawdzeniu Pajero? Przeciez to tez samochod i ogolnie jezeli czlowiek jest mechanikiem to wzystko jedno czy to BMW czy AUDI czy ZASTAVA musi sie na tym znac....... 

Land Rover Discovery II V8
KOM:785-043-512
KOM:785-043-512
@BigYeti: weź uderz do moderatora Wielkopolskiego forum z tym pytaniem. Jest to w miarę logiczne, choć np. ja miałem dokładnie ten sam problem przed kupowaniem samochodu i napisałem do moderatora forum mojego regionu, a w odpowiedzi dostałem jakieś wydumane teksty o poręczeniach, wprowadzaniu itp. więc bez żalu zlałem regionalne forum wraz z jego moderatorem 

im dluzej obserwuje to co sie dzieje na forum i poza nim, tym bardziej jestem przekonany opowa pisze:... w odpowiedzi dostałem jakieś wydumane teksty o poręczeniach, wprowadzaniu itp. więc bez żalu zlałem regionalne forum wraz z jego moderatorem
slusznosci takiego postepowania,
natomiast nie stanowi problemu by ta prosbe wkleic na forum regionalne, co zaraz jako uzytkownik uczynie
..."Najwyższym osiągnięciem jest pokonać wroga bez walki."
Sun Tzu
Sun Tzu
to znaczy co? pytanie o mechanika/pomoc w zakupie wymaga żyrantów?reeb pisze:im dluzej obserwuje to co sie dzieje na forum i poza nim, tym bardziej jestem przekonany opowa pisze:... w odpowiedzi dostałem jakieś wydumane teksty o poręczeniach, wprowadzaniu itp. więc bez żalu zlałem regionalne forum wraz z jego moderatorem
slusznosci takiego postepowania,
natomiast nie stanowi problemu by ta prosbe wkleic na forum regionalne, co zaraz jako uzytkownik uczynie

- ORSON_V6
-
- Kontaktowanie:
to znaczy co? pytanie o mechanika/pomoc w zakupie wymaga żyrantów?
Żeby sobie nikt nie pomyślał źle to chodzi o wprowadzenie na forum regionalne

G 460.2 - był 2.3 -jest 3.0 D
orson@4x4wlkp.pl
orson@4x4wlkp.pl
a wcale nie. Ja również chciałem tylko mechanka/pomocy i właśnie moderator zażyczył sobie żyrantów i poręczenia. Dlatego właśnie zlałem temat i tak to należy rozumieć.ORSON_V6 pisze:to znaczy co? pytanie o mechanika/pomoc w zakupie wymaga żyrantów?
warsztat niedaleko Poznania
wrzuc w wyszukiwarke bemot to warsztat 4x4 kozieglowy kolo Poznania. Nie specjalizuja sie konkretnie w pajero ale ja tam robilem swojego a znaja sie na terenowkach robia glownie patrole i pewnie beda namawiac cie do kupna takowego.
Ostatnio zmieniony wt sie 28, 2007 9:44 pm przez bartai, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: warsztat niedaleko Poznania
http://bemot.com.pl/4x4.htmlbartai pisze:bemot...
zna sie na rzeczy

jezeli sie podejmie, to wal smialo,
zreszta masz blisko,
a to, ze do parchow Cie bedzie przekonywal to normalne, nie przejmuj sie
3/4 ludzi na phorum tez by to robila

ja rowniez

..."Najwyższym osiągnięciem jest pokonać wroga bez walki."
Sun Tzu
Sun Tzu