Przeróbka pajero - prośba o informacje
Moderator: Kosiarz
Przeróbka pajero - prośba o informacje
Mam pytanie o koszty i ewentualne kłopoty z przeróbką angielskiej wersji pajero .
I drugie pytanie : jakie samochody daje się w miarę łatwo i przy przyzwoitych kosztach przerobić.
Pozdrawiam
I drugie pytanie : jakie samochody daje się w miarę łatwo i przy przyzwoitych kosztach przerobić.
Pozdrawiam
Przyzwoicie znaczy tak ze nie klniesz co drugi dzień z powodu kiepskiej roboty tego kto Ci to przerobił i nie jest Ci wstyd wsiadac do samochodu nawet jeśli akurat ktoś obok stoi .
A pytanie o koszty jest jeszcze łatwiejsze w odpowiedzi , oczywiści dla tych którzy odpowiedź znają . Można np napisać 5000zł albo 7000 zł albo " nie wiem "
A pytanie o koszty jest jeszcze łatwiejsze w odpowiedzi , oczywiści dla tych którzy odpowiedź znają . Można np napisać 5000zł albo 7000 zł albo " nie wiem "
Re: Przeróbka pajero - prośba o informacje
min. koszt z robotą to 6000 zł. same części ok 4000 zł.maciejt pisze:Mam pytanie o koszty i ewentualne kłopoty z przeróbką angielskiej wersji pajero .
Pozdrawiam
GG 3597101 tel. 602-673-905
Przeróbka z angola? Chłopoku,kup normalną wersję i oszczędź sobie nerwów,kłopotów,milionów kabelków do przedł. komplikacji z wieloma sprawami,zapomnij o klimie,wymyśl miejsce pod nagrzewnicę i dmuchawę ogrzewania,zakombinuj wycieraczki,cały kokpit,przekładnie kier.,i wiele innych części,poświęć 2 miesiące życia i jebnie Ci głowica lub coś innego.Koleś po takiej przer. mało nie zszedł - więc przemyśl bo gra nie warta świeczki.
gsm 501 736 409
Dzięki Pikaś
Jakoś tak w człeku- amatorze ( znaczy we mnie ) siedzi że wystarczy przewalić kierownicę , pedały i grzać
. I dopiero po zastanowieni przychodzą do głowy kabelki i inne drobiazgi . Bo o wycieraczkach to pewnie dowiedziałbym się dopiero przy próbie wciśnięcia starych
.
Zrezygnowałem już z tego pomysłu i Ty mnie w tym utwierdziłeś na dobre .
Jakoś tak w człeku- amatorze ( znaczy we mnie ) siedzi że wystarczy przewalić kierownicę , pedały i grzać

Zrezygnowałem już z tego pomysłu i Ty mnie w tym utwierdziłeś na dobre .