Resory nad most ?
Moderator: Kosiarz
-
Resory nad most ?
Witam kolegów.
Krótkie pytanie:
- czy ktoś próbował położyć resory na moście ?
Zastanawiam się, czy będą jakieś problemy związane ze zmienionym kątem wału ?
Ewentualnie jakieś inne niespodzianki ?
Proszę o konkretne konstruktywne odpowiedzi.
Opcja "szukaj" mnie chyba nie lubi...
Krótkie pytanie:
- czy ktoś próbował położyć resory na moście ?
Zastanawiam się, czy będą jakieś problemy związane ze zmienionym kątem wału ?
Ewentualnie jakieś inne niespodzianki ?
Proszę o konkretne konstruktywne odpowiedzi.
Opcja "szukaj" mnie chyba nie lubi...
-
-
prosiles........ale nie zakazywalesWczasowicz pisze:Bardzo śmieszne.... Przecież prosiłem.....+ AND + pisze:hee pewnie to samo![]()

a tak serio........pajero 3000/v6 na sztywnych mostach

........ale dupowoza to przerabiac juz nie bede

Nissan GR - era motania
Sportage - dupowoz
cos nadchodzi ...wiekszego
gps 21.3... -51.5...
Sportage - dupowoz
cos nadchodzi ...wiekszego
gps 21.3... -51.5...
-
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Maqlinka pisze:Nie wiem czy dobrze zrozumiałem - ale ten misiek ma most z przoduczarny bielsko pisze: Tylko z niezaleznym bedzie troche zabawy...![]()
Coś chłopaki kokietują za bardzo
Pisać mi tu prosto o co chodzi a nie jakieś podchody jak gówniarzeria
Pajero ma niezależne zawieszenie i tak zwany "pół most". czyli grucha przykręcona do ramy i dwie półośki z dwoma krzyżakami każda. Jest to zawieszenie wahaczowe na drążku skrętnym i w tym jest problem.
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
Misiu, pomysł kolegi Wczasowicza sugeruje "kasztany", niestetyBalu-Balu pisze:Chłop się pyta więc odpowiadaj w temacie, rady dotyczące relaksu może później w dziale "towarzyskie".

SPOA w Pajero - zupełnie bez sensu - główka mostu zostaje na tej samej wysokości. Jedyna zaleta to możliwość wsadzenia większych kółek - Pajero z tyłem na 35" i przodem na 31"

------------
Jarek po trupach do celu ...
Jarek po trupach do celu ...
Bardzo twórcze wypowiedzi, stać Was na coś w temacie? A o co ma się pytać? Jak się ogórki kisi?
Tomek zajechało Czereśniakiem czy się mylę?
Wiejski żart.
Goosy, masz pojmę o tyle Pajeto? Jak przeniesiesz resztę nad most to będzie tylko główka haczyć. I jak myślisz, jeśli myślisz, będzie lżej przepchnąć przez błotko? Pomogę Ci, będzie lżej. A co do PiS, nie zasługujesz na odpowiedź

Tomek zajechało Czereśniakiem czy się mylę?

Goosy, masz pojmę o tyle Pajeto? Jak przeniesiesz resztę nad most to będzie tylko główka haczyć. I jak myślisz, jeśli myślisz, będzie lżej przepchnąć przez błotko? Pomogę Ci, będzie lżej. A co do PiS, nie zasługujesz na odpowiedź

Nie do Ciebie się tyczyła moja odpowiedź. Są tu na forum inne jeszcze typy co to atrakcyjne chcą być i się podlizać jeszcze innym typom.Maqlinka pisze:Pytanie jakie zadał kolega sugeruje, że nie przemyślał dokładnie całej sprawy - zadałem więc pytanie pomocnicze, które miało zmusić do refleksjiBalu-Balu pisze:Bardzo twórcze wypowiedzi, stać Was na coś w temacie? A o co ma się pytać? Jak się ogórki kisi?
Sam jesteś "pół most".Balu-Balu pisze:Maqlinka pisze:Nie wiem czy dobrze zrozumiałem - ale ten misiek ma most z przoduczarny bielsko pisze: Tylko z niezaleznym bedzie troche zabawy...![]()
Pajero ma niezależne zawieszenie i tak zwany "pół most". czyli grucha przykręcona do ramy i dwie półośki z dwoma krzyżakami każda. Jest to zawieszenie wahaczowe na drążku skrętnym i w tym jest problem.

no i bez ciśnienia mi tu

powa pisze:Sam jesteś "pół most".Balu-Balu pisze:Maqlinka pisze: Nie wiem czy dobrze zrozumiałem - ale ten misiek ma most z przodu![]()
Pajero ma niezależne zawieszenie i tak zwany "pół most". czyli grucha przykręcona do ramy i dwie półośki z dwoma krzyżakami każda. Jest to zawieszenie wahaczowe na drążku skrętnym i w tym jest problem.A poza tym to nie ma tam żadnych krzyżaków.
Tam są homosie
no i bez ciśnienia mi tu
Dzięki za sprostowanie, to akurat nie ma wpływu na przedstawiony schemat przedniego napędu. Ale miło wiedzieć, że oprócz nudziarzy i kasztaniarzy są tu też fachowcy. Widzę, że do uprawianie off roadu niektórym wystarczy forum 4x4 i komputer. To jest tak samo jakby siostra zakonna dawała porady małżeńskie.