witam musze podzielic sie z Wami moja radoscia
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
witam musze podzielic sie z Wami moja radoscia
witam wszystkich
od jakiegos czasu przegladalem ta strone ,czytalem i czytalem no i stalo sie zaraziliscie mnie i kupilem Pajero II 2,5 D z 1997r(na gwiazdke)
musze powiedziec ze naprawde te samochody sa suuuper
zeby tylko troche mniej palily moj przy spokojnej jezdzie po czarnym pochlonal 13l ON na 100km ale i tak jestem wniebowziety bo jezdzi sie super
od jakiegos czasu przegladalem ta strone ,czytalem i czytalem no i stalo sie zaraziliscie mnie i kupilem Pajero II 2,5 D z 1997r(na gwiazdke)
musze powiedziec ze naprawde te samochody sa suuuper
zeby tylko troche mniej palily moj przy spokojnej jezdzie po czarnym pochlonal 13l ON na 100km ale i tak jestem wniebowziety bo jezdzi sie super
alex plus Witaj , nie martw się , jak w nim zrobisz wszystko i tak coś zawsze będzie do zrobienia
, ale mi to daje radość 

Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2008 1:31 pm przez Adas, łącznie zmieniany 1 raz.
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
Chyba Patrol ale drogowy.Eskapada pisze:Dopóty dopóki nie pozna Patrolapbyra pisze:ciekaw jestem jak długoalex plus pisze: jestem w nim zakochany

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
Dokładnie. Miałem Patrola i co prawda jest to wół roboczy (mocny silnik) ale gnije jak cholera, żre ile wlezie, nadaje się do błota zdecydowanie bardziej i jest zdecydowanie mniej poręczny choć wcale nie większy. Lepiej przedłuża ale nic poza tym. Wolę Miśka, jest prostszy i ładniejszy.
Poza tym więcej spędzam na czarnym niż w lesie więc patrol mi zbędny.
Poza tym więcej spędzam na czarnym niż w lesie więc patrol mi zbędny.
Dziadek 2,5TD `98
czyli jedyny samochód w teren!Eskapada pisze:Dopóty dopóki nie pozna Patrolapbyra pisze:ciekaw jestem jak długoalex plus pisze: jestem w nim zakochany

Jakiś kryzysik?

powa pisze: czyli jedyny samochód w teren!I jedyny oczywisty wybór profesjonalistów
, bo jak wszem i wobec wiadomo, krótki parch zwyciężał wszelaki rajdy od DAKARu poprzez wszystkie BAJA aż po Ładogę i rock-crawlingi. Tegoroczny Dakar wygrałby na pewno Patrol GR Y60 SWB 4.2 na 35"BFG M/T i +2" OME
i nawet alkajde by z krzaków wypłoszył
Jakiś kryzysik?
PATROL

PATROL to auto tak beznadziejne , że wszyscy którzy nimi jeżdżą z zazdrością patrzą na Miśki a później wypisują bzdury na forum

Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2008 2:15 pm przez Adas, łącznie zmieniany 1 raz.
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
przy mitsubisi to nawet tomcat jest do dupy
mitsubisi jest leciutkie jak piórko, krzyżuje się jak najlepsze pokraki już w serii, pociągnie najszersze boggery bez szkody na pancernym układzie przenisienia napędu. Ma mocarny reduktor z fabryczną przystawką za 900pln i daje się liftować i poszerzać do każdych zadań za psi grosz. Szczególnie w wersjach benzynowych słynie z trwałości (wałki balansowe są cudnym patentem) a mocą przytłacza hummery
tak dobrze?

mitsubisi jest leciutkie jak piórko, krzyżuje się jak najlepsze pokraki już w serii, pociągnie najszersze boggery bez szkody na pancernym układzie przenisienia napędu. Ma mocarny reduktor z fabryczną przystawką za 900pln i daje się liftować i poszerzać do każdych zadań za psi grosz. Szczególnie w wersjach benzynowych słynie z trwałości (wałki balansowe są cudnym patentem) a mocą przytłacza hummery
tak dobrze?

wiedziałem że mogę na ciebie liczyćMroczny pisze:przy mitsubisi to nawet tomcat jest do dupy
tak dobrze?

no dobrzeMroczny pisze:przy mitsubisi to nawet tomcat jest do dupy
tak dobrze?

A na koniec wyśmiej to auto

PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
99.9 % wozów forumowiczów jeżdżących a terenie jeździ przeprawowo
więc ten wyżej niestety nic nie prezentuje bo i do czego innego został stworzony
@powa - masz rację - uważam, ze parch jest lepszy. Byłoby hipokryzją jeździć kolejnym parchem i pisać, ze nie jest. Ale mały szczegół, ze jest lepszy dla mnie i moich zastosowań. Dla Ciebie nie musi, jeśli masz inne. Mi słaby napęd, kiepskie możliwości rozwoju (max33") przeszkadzają i tyle.
@Adaś -a czy ja wyśmiewam auto? Nie, ja wyśmiewam niezdrowe podniecanie się jakimś wozem. Aut jest wiele, ludzi też i każdy coś dla siebie znajdzie albo zmota z siedmiu. Dla mnie wsio rawno byle nie chciał kruszyć kopii w nieistotnej sprawie
pozdrawiam
więc ten wyżej niestety nic nie prezentuje bo i do czego innego został stworzony
@powa - masz rację - uważam, ze parch jest lepszy. Byłoby hipokryzją jeździć kolejnym parchem i pisać, ze nie jest. Ale mały szczegół, ze jest lepszy dla mnie i moich zastosowań. Dla Ciebie nie musi, jeśli masz inne. Mi słaby napęd, kiepskie możliwości rozwoju (max33") przeszkadzają i tyle.
@Adaś -a czy ja wyśmiewam auto? Nie, ja wyśmiewam niezdrowe podniecanie się jakimś wozem. Aut jest wiele, ludzi też i każdy coś dla siebie znajdzie albo zmota z siedmiu. Dla mnie wsio rawno byle nie chciał kruszyć kopii w nieistotnej sprawie
pozdrawiam
jpi kope lat co fan LR robi na forum Mitsu co to za awiator , tak wyglądasz po sezonie
Mroczny
wiadomo wszystkim , że Patrol jest naj ..... w teren
( w miejsce kropek wstaw swoją opinię )

Mroczny

( w miejsce kropek wstaw swoją opinię )
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
- kabbbatunio
- kabbbatunio
- kabbbatunio
- BP
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Kolegę chyba poniosło... Chyba na pewno !Adas pisze:powa pisze: czyli jedyny samochód w teren!I jedyny oczywisty wybór profesjonalistów
, bo jak wszem i wobec wiadomo, krótki parch zwyciężał wszelaki rajdy od DAKARu poprzez wszystkie BAJA aż po Ładogę i rock-crawlingi. Tegoroczny Dakar wygrałby na pewno Patrol GR Y60 SWB 4.2 na 35"BFG M/T i +2" OME
i nawet alkajde by z krzaków wypłoszył
Jakiś kryzysik?
PATROLto są te auta co ciągną lawety z Miskami przygotowanymi w teren
PATROL to auto tak beznadziejne , że wszyscy którzy nimi jeżdżą z zazdrością patrzą na Miśki a później wypisują bzdury na forum![]()

- kabbbatunio
BEDPOL Zespół Rajdowy pisze:Kolegę chyba poniosło... Chyba na pewno !Adas pisze:powa pisze: czyli jedyny samochód w teren!I jedyny oczywisty wybór profwet alkajde by z krzaków wypłoszył
Jakiś kryzysik?
PATROLto są te auta co ciągną lawety z Miskami przygotowanymi w teren
PATROL to auto tak beznadziejne , że wszyscy którzy nimi jeżdżą z zazdrością patrzą na Miśki a później wypisują bzdury na forum![]()
to sa swiete słowa