Pajero trzesie w srodku
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Pajero trzesie w srodku
Witam wszystkich od nie dawna posiadam pajero II i mam problem w srodku na wolnych obrotach trzesie sie wszystko poduchy silnika wymienilem na nowe i nie pomoglo jak wchodzi w wieksze obroty juz tego niema co to moze byc

- piotr oskwarek
-
Re: Pajero trzesie w srodku
Poducha pod skrzynią i poducha reduktora.Zmijka pisze:Witam wszystkich od nie dawna posiadam pajero II i mam problem w srodku na wolnych obrotach trzesie sie wszystko poduchy silnika wymienilem na nowe i nie pomoglo jak wchodzi w wieksze obroty juz tego niema co to moze byc![]()
GG 3597101 tel. 602-673-905
U mnie jest to samo, wymieniłem poduszke reduktora bo była sama obudowa (srodek oberwany), zmiana jest taka że nie telepie przy gaszeniu, natomiast drgania są w dalszym ciągu. Poduszka od skrzyni na oko wygląda dobrze nie jest uszkodzona mechanicznie. Ja na razie się poddałem choć mnie to wku.... dość mocno.
Poduszek nie ogląda się na oko, Tylko wymienia jak jest stara, może być z parciała itd. Ja wymieniłem wiele razy poduchę pod skrzynią i pomogło.elpablito pisze:U mnie jest to samo, wymieniłem poduszke reduktora bo była sama obudowa (srodek oberwany), zmiana jest taka że nie telepie przy gaszeniu, natomiast drgania są w dalszym ciągu. Poduszka od skrzyni na oko wygląda dobrze nie jest uszkodzona mechanicznie. Ja na razie się poddałem choć mnie to wku.... dość mocno.
GG 3597101 tel. 602-673-905