Witam wszystkich expertów i miłośników 4x4.
Forum przeglądam od paru miesięcy, ale zapisałem się dopiero teraz kiedy stałem się szczęśliwym posiadaczem Hila 4x4 z podwójną kabiną w srebrnym kolorze,powoli zgłębiam tajniki 4x4, więc wybaczcie jeżeli będe miał pare pytań.
A na początek mam problem z orginalnymi czujnikami cofania kiedy tylko włączy się wsteczny bieg już piszczy na maxa. Regulowali mi to już w serwisie i było dobrze. kiedy cofałem do bramy znowu pisk, a z tyłu pusto, przeszyściłem je i było ok. A teraz znowu to samo i czyszczenie nic nie daje. W plaskaczu mam czasem czujniki tak brudne że ich nie widać w zderzaku a pomimo to działaja poprawnie, więc to chyba nie to. Gdzie może być umieszczona centralka od tych czujników?
Cujniki cofania
Moderator: Kosiarz
mam w l200 czujnik cofania kupiony za 100 zł , zamontowany jest w belce od haka i dział bez zarzutów , jak ma duży syf to pika i przy mrozach - 15 tez szleje . Może masz go za nisko i łapie ci kamyczki na asfalcie
. Mój nawet pod woda działa 

https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
- kudlaty_bytom
-
- Kontaktowanie: