PAJERO 3.0V6 Z 1989r.POMOCY!!!!!!
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
PAJERO 3.0V6 Z 1989r.POMOCY!!!!!!
WITAM.JESTEM śWIEżO ZALOGOWANY WIęC POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH.MAM PAJERO Z 1989ROKU PADł MI SILNIK 3.0 V6.DOBRY KOń DO ROBOTY,ALE POSZłA PANEWKA.WYMONTOWAłEM SILNIK I SZUKAM DRUGIEGO.ZNALAZłEM PODOBNO MAłO śMIGANY ALE PROBLEM POLEGA NA TYM żE JEST DELIKATNIE INNY.NP.FILTR OLEJU MA Z LEWEJ STRONY PRZY MISIE A MóJ MA ZA POMPą OD WSPOMAGANIA.MAM NR TEGO SILNIKA 6G72JD8766.CZY KTOś MOżE MI POMóC JAK SPRAWDZIć MAM TYLKO ZDJęCIE.CZY TO WEJDZIE A MODół?
PAJERO
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
wyłącz CapsLock nie krzycz nam tu
a silnik masz po prostu młodszy
masz 6G72 czyli pod skrzynie ci podejdzie, masz od nowszego rocznika pytanie od którego, jak ci się chce szukać to tu masz manuale to sobie popatrz
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=39836
a silnik masz po prostu młodszy
masz 6G72 czyli pod skrzynie ci podejdzie, masz od nowszego rocznika pytanie od którego, jak ci się chce szukać to tu masz manuale to sobie popatrz
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=39836
Czwarte serce 

-
- jestem tu nowy...
Mitsubishi Pajero 89.silnik94 do 89
Czy ktoś może potwierdzic, czy opłaca się kupić z modelu 94 silnik, i wsadzić go do budy z 1989.Jaka to jest wielka robota czy też nie?
PAJERO
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Re: Mitsubishi Pajero 89.silnik94 do 89
to ten sam silnik, choć co nieco w nim zmienili, pod skrzynie, łapy pasi, stary osprzęt też podejdzie, więc jak zdrowy i cena pasi to bierzPAWEł WAWRZYNIUK pisze:Czy ktoś może potwierdzic, czy opłaca się kupić z modelu 94 silnik, i wsadzić go do budy z 1989.Jaka to jest wielka robota czy też nie?
Czwarte serce