Pajero - Trooper takie same sprzęgiełka ??
Moderator: Kosiarz
Pajero - Trooper takie same sprzęgiełka ??
Mam pytanie czy to możliwe żeby automatyczne sprzegiełka były takie same w pajero I i trooperze. Na zdjęciu z ogłoszenia sprzęgiełka wygladają jak moje niedawno jednostronnie zamordowane w Pajero 1987 a sprzedawca pisze że są do/z troopera.
KAŻDY DZIEŃ PRZYNOSI NOWĄ AWARIĘ
zadzwoń i niech sprawdzi
- policzy ilosc zebów na półoskę - 28
- rozstaw otworów mocujacych - 88mm
- srednica otworów mocujacych - 10mm
tez sie nad nimi zastanawiałem
faktem ze na zdjeciu wygladaja pojarkowo - wysyłałem gościowi mejla ale nie odpisał wiec zadzwoń poprostu
ja zrezygnowałem z opcji zakupu uzywek i reanimuje swoje na bazie nowych części
- policzy ilosc zebów na półoskę - 28
- rozstaw otworów mocujacych - 88mm
- srednica otworów mocujacych - 10mm
tez sie nad nimi zastanawiałem
faktem ze na zdjeciu wygladaja pojarkowo - wysyłałem gościowi mejla ale nie odpisał wiec zadzwoń poprostu
ja zrezygnowałem z opcji zakupu uzywek i reanimuje swoje na bazie nowych części
aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT
to już nie jedź - były od Pajero - co jest chyba ciekawostką - człowiek zastrzegał sie zę sciągał z troopera a widac ze potrafi miska od trupka rozróżnićROBB07 pisze:Po prostu pojadę i porównam, o ile zdecyduję się znowu na automaty. Na razie muszę zdobyć przewód hamulcowy bo między czasie umarł był
a teoretycznie nie znalazłem informacji ze miały taki sam układ wieloklinów półoski, otworów mocujacych etc.
odpukać wczoraj załozone - działają - pomiar grubosci złożenia pierścieni w połowie dopuszczlnego zuzycia
aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT