krzyżaki - jakich używacie
Moderator: Kosiarz
krzyżaki - jakich używacie
jak w temacie
jakich uzywacie krzyzaków do wałów napędowych bo GMB juz mi trochę na nerwy działają
jakich uzywacie krzyzaków do wałów napędowych bo GMB juz mi trochę na nerwy działają
aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Re: krzyżaki - jakich używacie
majcher pisze:jak w temacie
jak by ci to napisac

w misku wymieniałem zaraz po zakupie i do tej pory ok, w nissanie też a to już z 4 lata będzie i też ok, niestety nie pamietam jakies firmy

Czwarte serce 

Re: krzyżaki - jakich używacie
troszke konkretniejszej odpowiedzi potrzebuje - taka metodą to GMB własnie można dostac a te niestety wytrzymują 20-30kgebels pisze:majcher pisze:jak w temacie
jak by ci to napisactakich z JC teraz IC ide do O......a mówie ze chce krzyżaki do miśka tylko jakies dobre i mi mówi czy mają na miejscu albo na kiedy bedą
w misku wymieniałem zaraz po zakupie i do tej pory ok, w nissanie też a to już z 4 lata będzie i też ok, niestety nie pamietam jakies firmy
aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT