Moderator: Kosiarz
to cos sporokali-ira pisze:aha wersja long wazy cos koło 2700.
To, że jest po NCT to nie znaczy, że wszysto jest OK. Mój przeszedł a cieknie jak stara [cenzura] w deszcz- irysy nie bardzo są techniczni. Jak będziesz chciał pojeździć to uderzaj do działu Wyspy. Jest nas z pięciu i małe wypadziki czasem robimy.kali-ira pisze:autko jak na raziefabryczne ,z tego co sie dowiedziałem od poprzedniego własciciela to on tez nic nie zmieniał a trasa była mieszana tj.troche w miescie troche okolice.Na co dzien to ino do pracy i nazad ok 20 km.w dwie strony .Dodam ze samochód jest swiezo po irlandzkim przeglądzie gdzie miał badane spaliny i ponoc jest ok.
aha wersja long wazy cos koło 2700.
masz racje mój błądVidelec pisze:to cos sporokali-ira pisze:aha wersja long wazy cos koło 2700., to co Ty masz rame z pełnego profilu
tyle wynosi dopuszczalna masa calkowita pojazdu... no ale jesli Twoje Pajero tyle wazy to masz odpowiedz dlaczego pali 19l![]()
kurcze zeby to był litr to bym nic nie ruszał ale różnica miedzy 12 a 19 jest spora jak dla mnie a w irl. ostatnio ropa jest droższa od benzynyMroczny pisze:wtryski i turbina do sprawdzenia...
ale skoro chodzi dobrze to czy warto sie pchać w grzebanie dla tego nędznego litra oszczędności?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość