ile wytrzyma???
Moderator: Kosiarz
- piotr_popiel
- jestem tu nowy...
ile wytrzyma???
Witam.Mam takie pytanko,jakie przechyly w stopniach wytrzyma krotka nie motana pojara II zanim sie wywroci dogory lapami.I jeszcze jedno moze ktorys z panow posiada lub wie gdzie można dostac i czy w ogole cos takiego istnieje,a mianowicie polke badz rolete do bagaznika do krotkiej taka co by mozna ja bylo zawiesic na tych pułkach nad nadkolami???
- harcownik1979g
-
pólke widziałem ostatnio na allegro
http://moto.allegro.pl/item344470829_po ... _stan.html tylko cena
Re: ile wytrzyma???
Cos tam wytrzyma. Pytanie raczej ile Ty wytrzymasz...piotr_popiel pisze:(...) jakie przechyly w stopniach wytrzyma krotka nie motana pojara II zanim sie wywroci dogory lapami (...)

Zalezy od warunkow, czysto teoretycznie to w instrukcji jest chyba napisane. Gdzies w przyklejonych linkach poszukaj, moze znajdziesz. Ja bym sie raczej martwil kiedy smarowanie sie skonczy, a nie kiedy sie wywroci...

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
- piotr_popiel
- jestem tu nowy...
WLASNIE TEZ JA WIDZIALEM ALE WYDAJE MI SIE ZE 3 STOWKI ZA KAWALEK TWARDEGO PLSTIKU TO TROCHE PRZESADA.to chyba nie asoharcownik1979g pisze:pólke widziałem ostatnio na allegro

gdzies slyszalem ze powinno wytrzymac gdzies w granicach 40 stopni,tyle ze ja przy bocznym 30 miękko mialem

- kudlaty_bytom
-
- Kontaktowanie:
ja miałem coś koło 20*, a myślałem, że zaraz na dachu wyląduję
kwestia przyzwyczajenia
300 zł za półkę to chyba nie jest drogo, ojcu do XMa kombi chciałem kupić, bo nie ma, do tego ustrojstwa to 400 kosztuje
japońce w cale nie są drogie
kwestia przyzwyczajenia
300 zł za półkę to chyba nie jest drogo, ojcu do XMa kombi chciałem kupić, bo nie ma, do tego ustrojstwa to 400 kosztuje

był sobie misiek 2.6 Wagon '86
obecnie zaglądam towarzysko

Ostatnio zmieniony czw kwie 24, 2008 2:56 pm przez Adas, łącznie zmieniany 1 raz.
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
"cykorkólka" jest dla ozdoby
i dla podwożonych ludzi co sie podniecają jak to fajnie... "jak w samolocie''
Mi czasem na podjazdach skala sie kończy i jakoś jeszcze dachu nie zaliczyłem
ale lepiej jeździj w pasach wyrazie W coś Cie tam przytrzymają

Mi czasem na podjazdach skala sie kończy i jakoś jeszcze dachu nie zaliczyłem

# Racja jest jak dupa, każdy ma swoją
[J. Piłsudski].
gg1196424
[J. Piłsudski].
gg1196424
- piotr_popiel
- jestem tu nowy...
no risk no funPrzemy pisze:znając życie to ja i zapewne Inni będą testować przechyły w rożnych kierunkach do czasu az sie przekonają ile naprawdę może danych pojazd wytrzymaćtylko czy przedtem nie lepiej zrobić klatkę??

Pozdrawiam! mr.miron 509-627-638
Pajero II 2.8TD SS
Pajero II 2.8TD SS
- kudlaty_bytom
-
- Kontaktowanie:
moje auto na przeglądzie rej. zostało zważone i z kierowcą na pewno szybciej poleci na bok w lewo niż w prawo
z prodzu mi wyszła dość duża róznica w naciskach, bo 90kg, a z tyłu jdynie 7kg
środek ciężkości bardziej z lewej strony
bezpieczniej będzie jeździć trawersy na prawy bok
haha
z prodzu mi wyszła dość duża róznica w naciskach, bo 90kg, a z tyłu jdynie 7kg
środek ciężkości bardziej z lewej strony
bezpieczniej będzie jeździć trawersy na prawy bok

był sobie misiek 2.6 Wagon '86
obecnie zaglądam towarzysko

Ja posiadam ... zmajstrowaną z dwóch paneli podłogowych i 2 listewekpiotr_popiel pisze:I jeszcze jedno moze ktorys z panow posiada lub wie gdzie można dostac i czy w ogole cos takiego istnieje,a mianowicie polke badz rolete do bagaznika do krotkiej taka co by mozna ja bylo zawiesic na tych pułkach nad nadkolami???

Pajero 2,5TD 86r. GG 649597
Uderz do klubu citroena, nie takie rzeczy posiadaliśmy. Mówię to jako posiadacz 4 cytryn w tym 2 XM'ów.kudlaty_bytom pisze:ja miałem coś koło 20*, a myślałem, że zaraz na dachu wyląduję
kwestia przyzwyczajenia
Dziadek 2,5TD `98
- harcownik1979g
-
- piotr_popiel
- jestem tu nowy...
tylko ze czesto worze jakies drobne duperele w bagazniku i po naszych "autostradach" to mi to wszystko chalasuje a taka poleczka moze by cos odizolowała.albo sama by jeszcze bardziej skrzypialaPrzemy pisze:a co do tej rolety to jakbyś miał kupować za jakieś tam 3 stówki to nie lepiej założyć folie (przyciemnić) ? podobne koszty i Nikt już nie będzie widział co za skarby tam wozisz a do tego wizualnie sie trochę Twój pojazdek zmieni

- kudlaty_bytom
-
- Kontaktowanie:
w tym przypadku to chyba cycorkulkimr.miron pisze:buahahahah aż mi gil poszedł tak sie uśmiałem, jakich to określeń człowiek się na tym forum nie doczytaharcownik1979g pisze: do do cykorkulki![]()

https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota