pytanie amator co polecacie myśliwemu i dla rodziny
Moderator: Kosiarz
pytanie amator co polecacie myśliwemu i dla rodziny
witam
czym sie różni mitsubishi galloper od hyundai galloper?
Co polecacie dla myśliwego nie chce brać udziału w rajdach najlepiej ten większy 5 drzwiowy ewentualnie 3 drzwiowy jazda miasto poza miasto no i po lesie ale spokojna jazda(myśliwy) teren łatwy oraz jako samochód rodzinny (najlepiej DIESLE))! galloper (mitsubishi czy hyundai) czy mitsubishi pajero lub może coś innego polecacie...
pozdrawiam
Co polecacie dla myśliwego nie chce brać udziału w rajdach najlepiej ten większy 5 drzwiowy ewentualnie 3 drzwiowy jazda miasto poza miasto no i po lesie ale spokojna jazda(myśliwy) teren łatwy oraz jako samochód rodzinny (najlepiej DIESLE))! galloper (mitsubishi czy hyundai) czy mitsubishi pajero lub może coś innego polecacie...
pozdrawiam
Re: pytanie amator co polecacie myśliwemu i dla rodziny
mariusz87 pisze:witam
pozdrawiam

https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
Galloper to Gallopermariusz87 pisze:witam

Tylko pajero 2,8td , ja byłem chory na gallopera longa objeździłem pół polski obejrzałem 15 sztuk lata 99-2001 i wszystkie były na zdjęciach piękne a pod spodem zeżarte przez rdzę i silniki w porównaniu do pajero to kompletne muły bez mocy. Moje pajero przy spokojnej jeździe pali 9 l on, wiem że mnie zakrzyczą że to niemożliwe ale jeżdzę na normalnych opobach 235/75/15 głównie asfalt i dużo na luzie, ach i ciągnie 150 km/h
z ładnym przyspieszeniem a jak ktoś nie wierzy to mam to gdzieś
ps przy 150 oczywiście pali więcej
I obudziły Go słowa:pziem pisze: Moje pajero przy spokojnej jeździe pali 9 l on, wiem że mnie zakrzyczą że to niemożliwe ale jeżdzę na normalnych opobach 235/75/15 głównie asfalt i dużo na luzie, ach i ciągnie 150 km/h
"Kupiłeś marchewkę?
Marchewkę się pytam czy kupiłeś?"

Może i trochę wolniej ale zawsze do celu.
SUPER Y61 3.0 DIT SUPER
SUPER Y61 3.0 DIT SUPER
Mitsubishi galloper?! Nie istnieje nic takiegomariusz87 pisze:witam

napewno chodzi ci o mitysu pajero.
Koreańczycy kupili licencje od pajer na mitsu pajero I prod. od 81 do 91 roku.
Ale je zmodernizowali wizualnie, Maska, błotniki, listwy, lampi i środek. i to wszystko. No i przez to wizualnie jest ladniejszy.
GG 3597101 tel. 602-673-905
Hehehe... Od I to wszystko jest ładniejsze....goszen pisze:wizualnie jest ladniejszy.

Jak coś, to dzwoń: 609 539 773
nie podoba Ci się jedynkarort_ pisze:Hehehe... Od I to wszystko jest ładniejsze....goszen pisze:wizualnie jest ladniejszy.

https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota