...a teraz co mnie tutaj sprowadziło...otóż planuję zakup samochodu 4x4 i wybór padł na pajero II, a właściwie to jeszcze nie padł, bo mam parę dylematów. Nigdy wcześniej nie miałem auta terenowego, ale zawsze bardzo chciałem. Miałem tylko do czynienia z suzuki samurajem i w ostatnim czasie z pajero I. Tak mi się spodobało, że chciałbym zamienić swojego golfa na takie autko, niestety żonie się nie podoba I dlatego wybór padł na II w wersji LONG (chociaż wolałbym krótką). Niestety trochę boje się tej zamiany i nie mogę się ostatecznie zdecydować. Obawiam się trochę poruszania tym autem po mieście i w trasie- i tu pytanie do Was - jak na codzień wyglada eksploatacja takiego auta. Nie chodzi mi o koszty, tylko o użyteczność na codzień. Na szczeście nie muszę dojeżdzać do pracy bo mam 50 m z domu do biura, w grę wchodzi poruszanie się po mieście 3,4 razy w tygodniu w celach słuzbowych,po zakupy, do teściów itp. oraz trasa Kraków-Kielce 2 razy w miesiącu.
Samochód przydałby się nam na dojazdy do domku letniskowego, który jest w lesie i na częste wypaday w Bieszczady (5-6 razy w roku).
Znalazłem też ciekawe ogłoszenie: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6751750 Może ktoś z Was zna to autko i mógłby coś o nim powiedzieć?
Będę wdzięczny za każde ZA i PRZECIW

pozdrawiam wszystkich
PS Mamy drugie małe autko osobowe w rodzinie