Serwisy 4x4 Wrocław?
Moderator: Kosiarz
Serwisy 4x4 Wrocław?
Pytanko gdzie można bez stresu oddać mitsu do serwisu we wrocku, mam do wymiany gumy w tylnym wahaczu i osłony wewnętrzne przegubów (wiem ciężki temat).
Nie wiem gdzie pojechac, żeby się ludziska znali i nie zrobili dziwnej miny jak odkręcą wachacz i okaże sie że muszą ucho rozpiłować, albo ewentualne przyspawać jakąś tulejke. ( kupiłem te gumy, które wchodzą w ucho przy ramie).
Ile może mnie kosztować taka robota?
thx Oskar
Nie wiem gdzie pojechac, żeby się ludziska znali i nie zrobili dziwnej miny jak odkręcą wachacz i okaże sie że muszą ucho rozpiłować, albo ewentualne przyspawać jakąś tulejke. ( kupiłem te gumy, które wchodzą w ucho przy ramie).
Ile może mnie kosztować taka robota?
thx Oskar
Re: Serwisy 4x4 Wrocław?
@Kabal coś wie. Jego misiek był dobrze traktowany. Ja to potwierdzam.
Jak coś, to dzwoń: 609 539 773
dzięki pozdrawiam
Koledzy
Też potrzebuję.
Warsztat dla L200 - we Wrocławiu
Pozdrawiam
jajacek
Też potrzebuję.
Pozdrawiam
jajacek
Poszło na pivjajacek pisze:Koledzy
Też potrzebuję.
Pozdrawiam
jajacek

- Marcin_Wolski
Ja kiedyś dłubałem auto na Przyjaźni - ale tam teraz osiedle wybudowali. Nie wiem co się z tymi chłopakami z warsztatu stało...
Samurai -> Patrol hiszpan -> Asia Rocsta i Pajero II Long 2.5TD od Bin Ladena
Tomek pracuje w serwisie diesla na Ślężnej, a Adrian nie żyjeMarcin_Wolski pisze:Ja kiedyś dłubałem auto na Przyjaźni - ale tam teraz osiedle wybudowali. Nie wiem co się z tymi chłopakami z warsztatu stało...

- Marcin_Wolski
Kurcze, nie wiedziałem...
Ja robiłem tam czarnego patrola hiszpana w czasie gdy robileś chyba Twojego białego K160 świerzo przyprowadzonego...

PamiętamMarcin_Wolski pisze:Kurcze, nie wiedziałem...Ja robiłem tam czarnego patrola hiszpana w czasie gdy robileś chyba Twojego białego K160 świerzo przyprowadzonego...

To był właściwie mój warsztat, bo kiedyś jak mnie znudziło czekanie na naprawy w obcych warsztatach to sobie kupiłem swój

- Marcin_Wolski
Adrian to był ten niższy "okrąglejszy"? Można wiedzieć co się stało? Oni byli szwagrami zdaje się...
Tak to ten. Zawał...Marcin_Wolski pisze:Adrian to był ten niższy "okrąglejszy"? Można wiedzieć co się stało? Oni byli szwagrami zdaje się...
- Marcin_Wolski
Ja pierdziele młody chłopak 

@oskart, wal na priv, faktycznie misiek nie był źle traktowany.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
To, że młody to się zdarza....ale poszedł do lekarza z bólem w klatce....i dostał diagnozę, że to od kręgosłupaMarcin_Wolski pisze:Ja pierdziele młody chłopak

-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Mógł bym koledzy dostać namiary na jakiś serwis, najlepiej żeby panowie mieli jeszcze dobrego elektryka/elektronika na pokładzie - bo coś mi się ostatnio trochę silnik dusi i skacze - i coś się obawiam że może być przytarty 6 gar.
/dev/brain > /dev/null