wymiary ramy misiek
Moderator: Kosiarz
wymiary ramy misiek
potrzebne wymiary ramy misiek 91 krótki najlepiej z jakimś rysunkiem
Re: wymiary ramy misiek
Opierdzielą Cię że chcesz coś wiedzieć, a nie powiedziałeś jaki silnik
Podobno w zależności od silnika ramy się różnią 

Zielony Autobus 2,7TDi
a te co wysłałem nie pasują?bear pisze:potrzebne wymiary ramy misiek 91 krótki najlepiej z jakimś rysunkiem
Lewicowość jest rodzajem fantazji masturbacyjnej, dla której fakty nie mają znaczenia. G.Orwell
i właśnie jest mały problem bo wg.tych co mi przesłałeś wszystko jest oki i dlatego już nie wiem czego mam sie czepić
jak jest okoi to poco sie czepiacbear pisze:i właśnie jest mały problem bo wg.tych co mi przesłałeś wszystko jest oki i dlatego już nie wiem czego mam sie czepić

sklaruj troche temat co ci sie tam dzieje z ta rama
bo taki tajemniczy jesteś troszku
był misiek II, long, 4M40 i niedlugo coś znowu będzie
chodzi o to że z tych wymiarów które mi dałeś to sie wszystko zgadza a pojechałem do diagnosty pozakładał te mądre przyrządy i wychodzi że przednie prawe koło jest cofnięte do tyłu i faktycznie jest różnica pomiędzy osiami z prawej a z lewej strony to jest ok 4 cm i już normalnie głupi jestem
Może podjedź jeszcze do innego diagnosty?bear pisze:chodzi o to że z tych wymiarów które mi dałeś to sie wszystko zgadza a pojechałem do diagnosty pozakładał te mądre przyrządy i wychodzi że przednie prawe koło jest cofnięte do tyłu i faktycznie jest różnica pomiędzy osiami z prawej a z lewej strony to jest ok 4 cm i już normalnie głupi jestem
Zielony Autobus 2,7TDi
ej to nie chodzi o diagnostę ale o to że sam pomierzyłem odległość pomiędzy osiami z praweji lewej strony i jest różnica jakieś 4 cm
i to mi nie gra
i to mi nie gra
to pojedź do zakładu/blacharza który ma "płytę" i niech Ci wszystko pomierzy.bear pisze:ej to nie chodzi o diagnostę ale o to że sam pomierzyłem odległość pomiędzy osiami z praweji lewej strony i jest różnica jakieś 4 cm
i to mi nie gra
Lewicowość jest rodzajem fantazji masturbacyjnej, dla której fakty nie mają znaczenia. G.Orwell
no tak już się umówiłem na czwartek i ma mi to zrobić. tylko tak się zastanawiam bo jak rama jest oki a na wahaczach nie widać śladów pogięcia to gdzie jest ten kór......i haczyk