Flansza tylego mostu. silnik 2.5TD
Moderator: Kosiarz
Flansza tylego mostu. silnik 2.5TD
Ma ktoś rozeznanie czy flansza (kołnież do którego dokręca się wał przy moście) pajero 2 (większy rozstaw śrub) podejdzie do Pajero 1? Da się je zastosować zamiennie? Jakoś w tym co posiadam wpisana jest ta sama a wiem, że się różnią
Zimmer pod nią mam wpisany również identyczny. Może ktoś ma flanszę z dwójki na zbyciu?

Dziadek 2,5TD `98
Re: Flansza tylego mostu. silnik 2.5TD
Adas przekładał cos miedzy mostami i chyba pasuje
aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT
pasują , na wieloklin wałka ataku, ale śrubę żeby odkręcić to lepiej mieć dobry klucz
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
SS daje pierwsze znaki ? Nie wybieramy sie na Lędziny w ten weekend bo pourywasz co mozliwe...
EDIT:
Ja tez nie jade bo "hujwico" mi grzechocze w zawiasie... Dobrze ze @marc szaleje po Albanii bo by nie odpuscil
EDIT:
Ja tez nie jade bo "hujwico" mi grzechocze w zawiasie... Dobrze ze @marc szaleje po Albanii bo by nie odpuscil

Adaś, czyli mówisz załatwiać i przekładać.. No to cieszę się niezmiernie bo SS jeździ ładnie.
Chyba ma inne przełożenie bo 100km/h mam przy 2400 obr
Chyba ma inne przełożenie bo 100km/h mam przy 2400 obr

Dziadek 2,5TD `98
Da się.acinski pisze:Ma ktoś rozeznanie czy flansza (kołnież do którego dokręca się wał przy moście) pajero 2 (większy rozstaw śrub) podejdzie do Pajero 1? Da się je zastosować zamiennie? Jakoś w tym co posiadam wpisana jest ta sama a wiem, że się różniąZimmer pod nią mam wpisany również identyczny. Może ktoś ma flanszę z dwójki na zbyciu?
GG 3597101 tel. 602-673-905
Krzychu cały most bierz... Inaczej nie da rady. Poza tym ile mozna Zbyszka prosic o numer konta, za smoki w bak mu wisimy... 

Kasy na most nie mam a flanszę przełożyć da radę, siedzi na jednej nakrętce i wieloklinie zapewne 

Dziadek 2,5TD `98