Fotele kubełkowe.
Moderator: Kosiarz
Fotele kubełkowe.
Hej, czy ktos przerabiał juz ten temat?? chciałbym zainstalować dobre fotele kubełkowe do pajero v20 3d. Jeszcze nie wiem jak sie do tego zabrac, poniewaz chce miec dostep do tylnej kanapy, tak zeby ktos tam mógł jeszcze wejsc. czyli potrzebne bedzie albo odsuwanie fotela albo jakies składanie. wszelkie podpowiedzi mile widziane. Jaki fotel, jak dobrac, jak zamontowac i co brać pod uwage przy dopasowywaniu. Dzieki i pozdrawiam.
Re: Fotele kubełkowe.
Jedyne rozwiązanie to instalacja kubła na szynach z malucha. Ma to sens? Albo z jakiejś innej 'fury' z walonym siedzeniem. Jak nie, to będziesz suwał kubeł na szynie przód-tył robiąc delikatną szczelinę dla wsiadającego. Jak dla mnie bez sensu pomysł. Już łatwiej mieliby wsiadać przez tylną klapę. Ale może ktoś ma inny pomysł.
Jak coś, to dzwoń: 609 539 773
malacz jest
ale mozna kupic "kubelki" skladane
tylko jak dla mnie kubel jest kubel mocno przymocowany i solidnie trzymajacy cialo a nie ruszajacy sie jak oryginalny fotel
a co do wyboru kubla to musisz usiasc i sprawdzic czy fotel pasuje do ciebie
jesli tak to brac

ale mozna kupic "kubelki" skladane
tylko jak dla mnie kubel jest kubel mocno przymocowany i solidnie trzymajacy cialo a nie ruszajacy sie jak oryginalny fotel
a co do wyboru kubla to musisz usiasc i sprawdzic czy fotel pasuje do ciebie
jesli tak to brac

biedny inżynier 
"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"

"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"
Miałem kiedyś w innym aucie wsadzone welurowe kubły Recaro od Opla Calibry, super sprawa, tam oparcie się kładło i było full regulacji.
Niestety sprzedałem z tamtym autem, teraz żałuje bo by się przydały do Mitsu
Szukałem i nie mogę nigdzie teraz takich znaleźć
Niestety sprzedałem z tamtym autem, teraz żałuje bo by się przydały do Mitsu

Szukałem i nie mogę nigdzie teraz takich znaleźć

Pajero II 94r Krótki. BFG 33/10,5 R 15 , Body lift 2". - Sprzedany
Zapodac z Pajero Evolution