Pajero sport na resorach
Moderator: Kosiarz
Pajero sport na resorach
Nieuforumowiony kumpel (a moze to i lepiej), czesto poruszajacy sie wiekszymi autami (vitara 1.6, monterey 3.1, vitara 2.5 v6) sprzedal monciaka i znalazl pahero sporta rocznik ok 00. Szanowna pani usiluje stwierdzic, ze ma pekniete pioro w resorze. Do kiedy wychodzil sport na resorze, o ile w ogole wychodzil ? moje pojecie o pajero konczy sie na pierwszej generacji
Re: Pajero sport na resorach
Owszem pierwsza generacja Sporta miał resor z tyłu. W raz z face liftingiem w 2001 roku auto dostało sprężynę. Osobiście bym sobie odpuścił to auto, małe, ciasne na 99 % bez Easy Selecta i do tego z popękanymi resorami

Jak kupować Sporta to po 2001.

Jak kupować Sporta to po 2001.
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Re: Pajero sport na resorach
No to wczoraj sie dowiedziałem 
Kumpel kupił sporta rok 99, skora, klima, easyselect, 3.0v6 (dołozył juz sekwencje) i ze sprezynami z tyłu...
Cieszy sie bardzo...
Nastepnym razem bedzie sie tak cieszył jak go sprzeda
Jechałem tym, jak na 177 koni to mocą raczej nie powala, ale ja sie nie znam...
Poza tym jemu pewnie wystarczy, w teren nie jezdzi, czyli jak na miejską dzungle i dojazdy na studia moze sie sprawdzic...

Kumpel kupił sporta rok 99, skora, klima, easyselect, 3.0v6 (dołozył juz sekwencje) i ze sprezynami z tyłu...
Cieszy sie bardzo...
Nastepnym razem bedzie sie tak cieszył jak go sprzeda

Jechałem tym, jak na 177 koni to mocą raczej nie powala, ale ja sie nie znam...
Poza tym jemu pewnie wystarczy, w teren nie jezdzi, czyli jak na miejską dzungle i dojazdy na studia moze sie sprawdzic...