automat L 200
Moderator: Kosiarz
automat L 200
Czy ktoś wie jak sprawuje się w nowym L 200 automat , czy warto go brać
.

GR Y60 + Gaz69 = Meksyk
...a mnie nic nigdy nie wybucha i zdanżam na czas .
Re: automat L 200
Zrobione mamy z nim już ponad 100k km.
Wolny jest masakrycznie. Od max depnięcia w pedał do ruszenia mijają cenne sekundy o czym trzeba pamiętać np przy wyjeździe z podporządkowanej. Przy wyprzedzaniu bardzo przydatne jest wyłączanie ręczne over drive'u, bo na kick down też się czasem trudno doczekać.
Na miasto bajka, która kompensuje upierdliwość wyżej wymienioną. Spalanie wersji z czipem fabrycznym i automatem to jakieś 10l miasto, 7-8-9 trasa zależy jak kto ma ciężkie buty.
Wygodny jest no. Jak mam wajchować przez całą warszawę w korku to czasem bym chciał automat w suzuce.
Wolny jest masakrycznie. Od max depnięcia w pedał do ruszenia mijają cenne sekundy o czym trzeba pamiętać np przy wyjeździe z podporządkowanej. Przy wyprzedzaniu bardzo przydatne jest wyłączanie ręczne over drive'u, bo na kick down też się czasem trudno doczekać.
Na miasto bajka, która kompensuje upierdliwość wyżej wymienioną. Spalanie wersji z czipem fabrycznym i automatem to jakieś 10l miasto, 7-8-9 trasa zależy jak kto ma ciężkie buty.
Wygodny jest no. Jak mam wajchować przez całą warszawę w korku to czasem bym chciał automat w suzuce.
więc pracuje identycznie jak automat w PII, wypisz wymaluj jak w moim aucieKuszman pisze:(...)Wolny jest masakrycznie. Od max depnięcia w pedał do ruszenia mijają cenne sekundy o czym trzeba pamiętać np przy wyjeździe z podporządkowanej. Przy wyprzedzaniu bardzo przydatne jest wyłączanie ręczne over drive'u, bo na kick down też się czasem trudno doczekać. (...)

PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
A czego wy oczekujecie od skrzyni w samochodzie do pracy. Ma działać a nie zapierniczać jak jakiś padalcowaty ZF w bumie w którym przy byle depnięciu lecą elektrozawory a w następnej kolejności governor,:D
Dziadek 2,5TD `98
- SzczesnyLR
znajomy ma takiego syfa my2008
2 lata walki z mpl
jak mi opowiadał ...
horror...
2 lata walki z mpl
jak mi opowiadał ...
horror...
alkohol , brawura , wypadek
D1,D3...
D1,D3...
tzn przyśpiesza jak patrol Y60 z 2,8 czy gożej 

GR Y60 + Gaz69 = Meksyk
Nie rozumiesz,
Autko przyspiesza bardzo ładnie. Nawet się idzie pościgać ze świateł. Tyko przy manewrach wymagających dynamiki zdarzeń trzeba przewidywać ospałość skrzyni. Bierz śmiało automata. Daje rade
Autko przyspiesza bardzo ładnie. Nawet się idzie pościgać ze świateł. Tyko przy manewrach wymagających dynamiki zdarzeń trzeba przewidywać ospałość skrzyni. Bierz śmiało automata. Daje rade
o automatach zawsze wypowiadają się ludzie ,którzy nim nie jeżdżą
.
Mam ASB w Pajero I generacji i jestem z niej zadowolony nie sądzę aby w kolejnej generacji było inaczej .

Mam ASB w Pajero I generacji i jestem z niej zadowolony nie sądzę aby w kolejnej generacji było inaczej .
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
Bo to jest automat z Pojary wersja 2. Tylko, że ma teraz codename V4A5A.
Zrobiłem już 80 kkm na tym automacie i wszystko co wyżej napisane, to wszystka prawda.
W mieście nie da się bez niego żyć. Na trasie strasznie powolny kickdown. Spalanie nader rozsądne - pomiędzy 7 a 9 litrów.
Bo L200 to nie podniesione Sirocco, tylko nowsza wersja żuka.
Zrobiłem już 80 kkm na tym automacie i wszystko co wyżej napisane, to wszystka prawda.
W mieście nie da się bez niego żyć. Na trasie strasznie powolny kickdown. Spalanie nader rozsądne - pomiędzy 7 a 9 litrów.
Bo L200 to nie podniesione Sirocco, tylko nowsza wersja żuka.
Ale ze o kim mówisz?? Po postach bym powiedzial ze wszyscy takim jezdzili choć przez chwile.Adas pisze:o automatach zawsze wypowiadają się ludzie ,którzy nim nie jeżdżą.