Witam
Może gdzies było na forum ale nie umie znaleść, a konkretnie potrzebuje wymiary tulejki gumowej amortyzatora tylnego tam gdzie to ucho Możę ktoś mam ten wymiary
Wymiary tulejki
Moderator: Kosiarz
- harcownik1979g
-
Wymiary tulejki
FIAT 600 ( czerwony pierdziel )
Re: Wymiary tulejki
Mam taką na wierzchu ale od jedynki, na jeden amortyzator potrzebne 4 gumki... Zmierzyc ?
To może zmierz wewnętrzną średnicę ucha i średnicę śruby i już będziesz miał wymiary.
@kajen, w PII na dole jest ucho więc jedna gumka, na górze szpilka, więc dwie. Razem 3.
Chyba że dół robimy z dwóch poliuretanów, to wtedy w sumie 4. Coś sknociłem?
@kajen, w PII na dole jest ucho więc jedna gumka, na górze szpilka, więc dwie. Razem 3.
Chyba że dół robimy z dwóch poliuretanów, to wtedy w sumie 4. Coś sknociłem?
Jak coś, to dzwoń: 609 539 773
@rort zebys mnie zabił to Ci nie powiem jak wygląda tył amortyzator od dwojki...
@marc pojechał w delegację i nie ma komu spojzec pod auto...
Czyli wygląda jak przedni od jedynki, ucho-szpilka.
A.D. 4 Chyba jednak 4 sztuki na chłopski rozum. Dwie w ucho, jedna pod szpilkę, druga nad szpilkę...
Dobrze gadam ?

Czyli wygląda jak przedni od jedynki, ucho-szpilka.
A.D. 4 Chyba jednak 4 sztuki na chłopski rozum. Dwie w ucho, jedna pod szpilkę, druga nad szpilkę...
Dobrze gadam ?
- harcownik1979g
-
dziekuję za pomoc chyba bede musiał toporoskrecać dwa razy a myslałem ze sie bez tego obejdzie bo misiek to moje jedyny srodek transportu wozi mnie codziennie ale dziekuję za checi a ja już mowa o poliuretanach to co lepsze guma czy poliuretan ?
FIAT 600 ( czerwony pierdziel )