Do tej pory byłem i nadal jestem szczęśliwym

Moderator: Kosiarz
I na umowie nie może być zapisu "stan techniczny znany kupującemu" - z własnej nauki.Mroczny pisze:i
kupujecie wóz - wizyta na stacji siagnostycznej
Mroczny pisze:i, na litość, nie podpisujcie bzdur
nie podpisujcie nic in blanco, nie podpisujcie żadnych użyczeń, darowizn, przeszłych dat.. nie zaniżajcie kwot bo to też oszustwo a w razie dymu mniej odzyskacie.. piszcie na umowie przebieg i róbcie full legalnie
kupujecie wóz - wizyta na stacji siagnostycznej i w komisariacie
wcześniej lektura forum = przeca to Wasze pieniądze
jest 21 wiek i mamy google a ludzie dalej dają się frajerom naciągać..
to bys niczego nie kupił poza jakims czerwonym plackiem , " bo taki ładny kolor "Adas pisze: czasem warto ze sobą zabrać zrzędliwą żonę, coby wylała na nas zimną wodę
Cena była faktycznie niska jak na rok. Classic w tym roczniku chodzi 32-36tys. Wnętrze było dość zaniedbane jak na rocznik 2004, pomyśłałem , że może jeździło w jakimś zakładzie. Sam jeżdżę w pracy nivką z 2004 ,przebieg 75000 i wnętrze wygląda jakby miało 20lat...bromba111 pisze:A 25900 za 5 letnie pajero cię nie zastanowiło? tyle kosztują z 96r.
Można, można, ale tabliczkę wtedy nabija diagnosta, gdzieś to odnotowując..., a nie sam kombinator sobie nitownicą z REALA przypina. Do tego nadwozie musi być tego samego typu. Nie wiem jak to koleś zrobił, ale wydaje mi się, że powinno wyglądać jak pajero CLASSIC lub II-ka '97-2000. Na pewno w 2004-tym nie było nadwozi wyglądających identycznie jak w 1993. Teraz to wiem. Choć w katalogu części figuruje MITSUBISHI GALLOPER ---Mroczny pisze:rama jest autem
ale nadwozie mozna przekładać.. o ile nie zmieniasz konstrukcji. Jak cokolwiek zmieniasz to juz nie
taki mam zamiar....cordoba_2004 pisze:Powinno się gościa oszusta rozreklamować na popularnych innych forach albo innych stronach bo założe się ze trafi ponownie na kogoś kupującego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość