Pajero Sport gls
Moderator: Kosiarz
Pajero Sport gls
Witam Wszystkich
Mam pytanko dotyczące SPORTA GLS z silnikiem 3 Literki V6 2001 r produkcji otóż jak to się sprawuje w terenie
Pozdrawiam
Mam pytanko dotyczące SPORTA GLS z silnikiem 3 Literki V6 2001 r produkcji otóż jak to się sprawuje w terenie
Pozdrawiam
Re: Pajero Sport gls
w terenie zabudowanym całkiem znośnie ...
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
w PT jeden startowal 

biedny inżynier 
"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"

"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"
i...

o niczym to nie świadczybadyear pisze:i...

Pajero Sport zachowuje się w terenie tak samo jak każdy inny długi autobus z ISF ani lepiej ani gorzej niż Frontera niż Isuzu niż Toyota J95
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
to już coś a jak z przednim napędem i przekładnią kierowniczą chodzi o docelowe kółka 31 "
Widzisz a tu już sprawa ma się całkiem inaczej. Przedkładania zdecydowanie lepiej niż w Toyocie J95 czy J12.Układ napędowy zdecydowanie lepszy niż w Isuzu czy Oplu.badyear pisze:to już coś a jak z przednim napędem i przekładnią kierowniczą chodzi o docelowe kółka 31 "
Naucz się dobrze formułować pytania bo pytając o pierdoły, ogólniki, od starych wyjadaczy nic się nie dowiesz

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Dzięx
wiecej niż 31 nie potrzebne bedzie bo myslałem co by to wyprawówka była cieszy mnie fakt że przekładnia kierownicza lepsza niż w j95 (tu padaczka) może to nie hdj 80 czy 100 ale za w miarę nowy i niezbyt drogi i jakoś tak zgrabnie wygląda
wiecej niż 31 nie potrzebne bedzie bo myslałem co by to wyprawówka była cieszy mnie fakt że przekładnia kierownicza lepsza niż w j95 (tu padaczka) może to nie hdj 80 czy 100 ale za w miarę nowy i niezbyt drogi i jakoś tak zgrabnie wygląda
Bo misiek jest genialny. Gdzieś wyczytałem, że na wyprawówkę to najlepszy wybór biorąc pod uwagę dostępność części trwałość podzespołów i niebagatelną pakowność pojazdu. Przez wielu uważany jest za dużo lepszy od rdzewiejących w okolicach okien HDj80 do których szpej drogi na potęgę. Słabo podróżnych na dłuższych dystansach patroli czy drogich jak jasny gwint Meroli G. Nie bez powodu miśków jest spooro. Toytoye to jak zauważycie głownie nowe LC dla nowobogackich.
Dziadek 2,5TD `98
To fakt – Pajero Sport to w miarę młode auto o klasycznej i prostej konstrukcji. Moim zdaniem fajne auto na soft wyprawówkę. Zaleta są gabaryty praktycznie rzecz biorąc to 5 drzwiowe auto ale nie tak długie jak Pajero czy Patrol co czyni go zwrotniejszym. Wada jest system mocowania koła zapasowego, brak rynienek dachowych i mała podaż akcesoriów tuningowych .badyear pisze:Dzięx
acinski pisze: i niebagatelną pakowność pojazdu.
temat jest o Pajero Sport a nie o Pajero. Różnica w pojemności bagażnika między tymi dwoma, jakie rożnymi autami o podobnej nazwie jest ogromna.
Nie przesadzaj bo nowe PajeroV80 dla biednych tez nie jest. Land Cruiser'y to naprawdę dobre auta a na jakość technologie ma to wpływu to, kto nimi jeździacinski pisze: Toytoye to jak zauważycie głownie nowe LC dla nowobogackich.

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Racja. Pajero sport.
Nowe Pajero tak czy inaczej mniej nadaje się na wyprawówkę niż nowy LC. Ech...
No ale jak mawiali starożytni Rosjanie. Człowiek jedzie nie żelazo co nie marc?
.
Nowe Pajero tak czy inaczej mniej nadaje się na wyprawówkę niż nowy LC. Ech...
No ale jak mawiali starożytni Rosjanie. Człowiek jedzie nie żelazo co nie marc?

Dziadek 2,5TD `98
o ile wszystko co piszecie to prawie prawda to w pahero przeszkadzają dwie rzeczy: pozycja za kierownicą i ciasnota.
I nie kup przypadkiem wersji z resorem. prowadzi się fatalnie
I nie kup przypadkiem wersji z resorem. prowadzi się fatalnie
Mowa jak rozumiem o sporcie bo w zwykłym przy moich 185cm jest hektar placu.
Dziadek 2,5TD `98
zwykły to inna bajka.. siedzisz z godnością niczym za suto zastawionym stołem