Luzy w tylnim moscie
Moderator: Kosiarz
Luzy w tylnim moscie
Witam. czy idzie jakos zlikwidowac luz w tylnim moscie? chodzi mi o luz na ataku(chyba)
nie wiem jak to dokładnie nazwac lecz gdy złapie za wał i pokrece to jest dosc spory luz co zreszta czuc przy zmianie biegów lekki szarpniecie w moscie.

Elwis
Mitsubishi l200
fiat marea weekend
Mitsubishi l200
fiat marea weekend
Re: Luzy w tylnim moscie
krzyzaki wymieniłem miesac temu. luz jest w samym moscie.
Elwis
Mitsubishi l200
fiat marea weekend
Mitsubishi l200
fiat marea weekend
Może to nie luz w moście tylko gumy na łączeniu tylnego wzdłużnego wahacza (tak to się chyba nazywa) z ramą?? U mnie są troszkę wybite i pojawiły się właśnie takie szarpnięcia przy szybkiej zmianie biegów, szybkim ruszaniu... Niedługo wolne to będzie wreszcie czas się za to zabrać 

Zielony Autobus 2,7TDi
U mnie to nie grozi bo mam resoryBrowning pisze:Może to nie luz w moście tylko gumy na łączeniu tylnego wzdłużnego wahacza (tak to się chyba nazywa) z ramą?? U mnie są troszkę wybite i pojawiły się właśnie takie szarpnięcia przy szybkiej zmianie biegów, szybkim ruszaniu... Niedługo wolne to będzie wreszcie czas się za to zabrać

Elwis
Mitsubishi l200
fiat marea weekend
Mitsubishi l200
fiat marea weekend
w jedynkach są resoryBrowning pisze:Ups... Myślałem że mówimy o Pajero
Pajero 2,5 TD 1998
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
Z tego co wiem to nie we wszystkichpolaff pisze:w jedynkach są resory

Zielony Autobus 2,7TDi
w większości
Ziemia jest płaska, każdy to widzi. Za wyjątkiem mojej wiochy gdzie jest ewidentnie wypukła.