Domyślam się że coś się zalewa, ale co to moze być???
W lato wjeżdżałem do jeziora i też głęboko i szybko i nie pojawiały sie tego typu problemy a dizś podczas szybkiego śmiagania po lesie był zonk

Moderator: Kosiarz
Zanim sie dowiesz co Pajero dolega, dostaniesz dwa mandaty. Jeden od straży wodnej, drugi od leśnej.polaff pisze:wjeżdżałem do jeziora . . . . . . podczas szybkiego śmiagania po lesie
rort_ pisze:Zanim sie dowiesz co Pajero dolega, dostaniesz dwa mandaty. Jeden od straży wodnej, drugi od leśnej.polaff pisze:wjeżdżałem do jeziora . . . . . . podczas szybkiego śmiagania po lesie
dzięki, może go wykorzystamUchwyt do podniesienia alternatora juz masz
czyli co jedna z mniej przyjemnych napraw mnie czekaSię szczotki kończą w alternatorze albo się wieszać zaczynają pewnikiem.
trzy,jeszcze od straży miejski za prędkość zmierzoną śmietnikiemrort_ pisze:Zanim sie dowiesz co Pajero dolega, dostaniesz dwa mandaty. Jeden od straży wodnej, drugi od leśnej.polaff pisze:wjeżdżałem do jeziora . . . . . . podczas szybkiego śmiagania po lesie
rort_ pisze:Zanim sie dowiesz co Pajero dolega, dostaniesz dwa mandaty. Jeden od straży wodnej, drugi od leśnej.polaff pisze:wjeżdżałem do jeziora . . . . . . podczas szybkiego śmiagania po lesie
Eskapada pisze:rort_ pisze:Zanim sie dowiesz co Pajero dolega, dostaniesz dwa mandaty. Jeden od straży wodnej, drugi od leśnej.polaff pisze:wjeżdżałem do jeziora . . . . . . podczas szybkiego śmiagania po lesie
same sie kasuję to tylko kwestia czasu...Kajen pisze:Zawsze mozesz skasowac sobie parę punktow
Dadzą radę (chyba...Kajen pisze:Tylko czy zdązą
Kajen pisze:I co było ? Altek ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość