Przednie taborety w Pajero II
Moderator: Kosiarz
Przednie taborety w Pajero II
Czy przednie fotele w Pojarce II są takie same w longu, jak w krótkim? Są zamienne?
Pozdro
Marcus
Pozdro
Marcus
GG: 483578, V6 3500 24V DOHC, 1996
Pajero Owners Club Polska
-
-
Re: Przednie taborety w Pajero II
w krótkim to i lewy też jest odchylany oczywiście PIImajcher pisze:prawy raczej inny (odchylany)
Ale walnąłem klopsa, jak łysy grzywą...
Przecież w krótkim musi się pochylać do przodu, a nie sądzę, żeby w longu tak się pochylał... Tym sposobem sam sobie odpowiedziałem.
Pozdro
Marcus

Pozdro
Marcus
Ja mam w krótkim skórzane fotele z longa i składają się identycznie jak od krótkiego 

Pajero II 94r Krótki. BFG 33/10,5 R 15 , Body lift 2". - Sprzedany
Eee, no to mnie pocieszyłeś. Bo w moim to są już mocno wypierdziane i zdałoby się nieco luksusu wprowadzić pod dupsko, np. pod postacią amortyzowanych stołków
Pozdro
Marcus

Pozdro
Marcus
kilka lat temu widziałem takiego bardzo starego Transita na holenderskich blachach w którym kierowca siedział na plastikowym krześle ogrodowym 

Lewicowość jest rodzajem fantazji masturbacyjnej, dla której fakty nie mają znaczenia. G.Orwell
aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT
Majcherku, weź mnie ten taborek na Warmiński bo muszę gdzieś Rzeźnika posadzić

Nie ważne czym, byle MKNĄĆ
taborek Adasiowybobon pisze:Majcherku, weź mnie ten taborek na Warmiński bo muszę gdzieś Rzeźnika posadzić![]()
![]()

aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT
Marcus65 pisze:Eee, no to mnie pocieszyłeś. Bo w moim to są już mocno wypierdziane i zdałoby się nieco luksusu wprowadzić pod dupsko, np. pod postacią amortyzowanych stołków![]()
Pozdro
Marcus
No właśnie takie stołki wstawiłem, oba na pneumatycznym zawieszeniu:

Uploaded with ImageShack.us
Mam 2 fotele w welurze , stan przyzwoity za flaszkę oddam.
No, wchodzę w ten interes
Jaką flaszkę preferujesz? Aha, one są amortyzowane? A te od longa, coś sobie wszczepił, to mają taki sam rozstaw prowadnic, jak oryginały?
Pozdro
Marcus

Pozdro
Marcus
Marcus65 pisze:No, wchodzę w ten interesJaką flaszkę preferujesz? Aha, one są amortyzowane? A te od longa, coś sobie wszczepił, to mają taki sam rozstaw prowadnic, jak oryginały?
Pozdro
Marcus
Nie, te moje welury nie są amortyzowane , te od longa mają ten sam rozstaw , odkręcasz stare i przykręcasz nowe, nic nie trzeba przerabiać, jedynie te od longa nie mają tego małego pedała z tyłu, aby ktoś kto siedzi na tylnej kanapie mógł złożyć sam sobie fotel do wysiadania, ale to najmniejszy problem bo kierowca zazwyczaj jest w aucie lub po prostu trzeba sięgnąć dźwignię .
Flaszka Hm?
Najchętniej to piję Whisky ,bo mnie łeb po tym nie boli ale może być tez czysta , lato idzie to przy jakimś grillu wypije się co będzie