pozdrawiam
Moderator: Kosiarz
krzysiek_92 pisze:LSD to przecież jest blokada (niepełna) i załącza się ją tym przyciskiem R/D lock, czyli to co napisałeś maciekp się wyklucza
druciarz pisze:krzysiek_92 pisze:LSD to przecież jest blokada (niepełna) i załącza się ją tym przyciskiem R/D lock, czyli to co napisałeś maciekp się wyklucza
osz kuwa
![]()
z Vmax pod warunkiem, że na wprost lub, że podłoże nie jest czarnym asfaltem. Po szutrach możesz jechać ile fabryka dałakrzysiek_92 pisze:Przepraszam w takim razie za pomyłkę, na szczęście mnie poprawiliście. W związku z tym mam pytanie: do jakich prędkości można sobie jeździć na r/d look?
PiRoman pisze:owszem może... a to jakaś nowa dyscyplina jest?
A no widzisz... teraz to ja wiem, dlaczego nie mogę w swój pas trafić... bez blokad jeździłem...gebels pisze:PiRoman pisze:owszem może... a to jakaś nowa dyscyplina jest?
to nie wiesz jak tam obwodnicą zawsze zapitalam na reduktorze i z blokadami
Jarku, jeśli piszesz o swoim aucie to masz coś popsuteHeilsberg pisze:Taaaa, z V-max. Tylko, że przy lekko ponad 15km/h sama się wypina. Czyli te V-max to tak teoretycznie, zależy jaki kto ma licznik i koła.
to też masz coś zepute*Heilsberg pisze:A rzeczywiście, pomyliło mi się z ciągnikiem, którym ostatnio częściej jeżdżę. Tam się blokada przodu sama wypina. Ale na pewno w Pajero nie da się blokady włączyć przy większej prędkości nawet na 4LLc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości