przechylomierz, kulka na srodku - pytanie
Moderator: Kosiarz
przechylomierz, kulka na srodku - pytanie
witam kolegow,
mam dosc nietypowe pytani, bo wylal mi sie plyn znajdujacy sie wewnatrz przechylomierza przez peknieta oslkone z tylu. rozmontowalem wszystko, dziure zakleilem i teraz pytanie co wlac do srodka? woda nie moze byc bo zamarznie w zimie i rozsadzi kulke. moze jakis alkohol?
mial ktos podobny przypadek w swoim misku? jesli tak to licze na podpowiedzi.
pozdrawiam
slavo
mam dosc nietypowe pytani, bo wylal mi sie plyn znajdujacy sie wewnatrz przechylomierza przez peknieta oslkone z tylu. rozmontowalem wszystko, dziure zakleilem i teraz pytanie co wlac do srodka? woda nie moze byc bo zamarznie w zimie i rozsadzi kulke. moze jakis alkohol?
mial ktos podobny przypadek w swoim misku? jesli tak to licze na podpowiedzi.
pozdrawiam
slavo
PII long 2,8 TD 1997
Re: przechylomierz, kulka na srodku - pytanie
Oliwka Nivea/Bambino,parafina.
L200 DI-D, Forester
http://www.ryby-raczkowski.pl
http://www.ryby-raczkowski.pl
gliceryna w aptece
Dokładnie,do manometrów,żyroskopów,i innych leje się glicerynę.
Mitasubiszi Pajoro I 3D,2.5TDI, LSD,90r
Junak M07,Husqvarna WR250 YNO JAZDA
Junak M07,Husqvarna WR250 YNO JAZDA

tak tylko przypomnę Koledze, że wskazania owej magicznej kuli to sobie można wsadzić
a na pewno się na to nikt nie gapi jadąc np. trawersem
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
dzieki koledzy 
no wiadomo ze sie na to nie patrzy, ale skoro sie zepsulo to po naprawie chcialem doprowadzic do stanu poprzedniego, zeby jakos wygladalo.
jeszcze raz dzieki na info.

no wiadomo ze sie na to nie patrzy, ale skoro sie zepsulo to po naprawie chcialem doprowadzic do stanu poprzedniego, zeby jakos wygladalo.
jeszcze raz dzieki na info.
PII long 2,8 TD 1997
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
mi tez się zepsuło
może byś i moją naprawił

Czwarte serce 

to ja tak zapytam, po co to było montowane ? żeby kurz miał się na czym zbierać, albo żeby miało co brzęczeć podczas jazdy ? bym to wyrzucił ale zostanie ślad na desce 

terrano II 2.7 TD 94"
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
jak to wywale to mi dziura zostanie a tam nawet puszka z piwem się nie zmieści 

Czwarte serce 

- adas bombowiec
Eee, ja sie gapie. Szczegolnie, jak skala sie konczy. Wygladam wtedy mniej wiecej tak:jpi pisze:tak tylko przypomnę Koledze, że wskazania owej magicznej kuli to sobie można wsadzić

do swojej wlalem gliceryne a z apteki. przez pol roku robily sie jakies malenkie babelki, a teraz jest juz ok 

Jedyne słuszne zastosowanie cykorkuli to w dzień widać czy światła mijania włączone bo kontrolki przeca nie ma.
- PAJERO Driver
Witam
Ja u Siebie również naprawiałem magiczną kule w byłym -> P-I jak również w aktualnym -> P-II... Gliceryna z apteki + przezroczysty silikon w tubce kupiony w sklepie zoologicznym aby móc zalepić tą tylną membranę która lubi sobie z czasem pęknąć stąd zazwyczaj wyciek......
Wszystko działa bez problemowo... Skoro jest niech będzie sprawne...
Ja u Siebie również naprawiałem magiczną kule w byłym -> P-I jak również w aktualnym -> P-II... Gliceryna z apteki + przezroczysty silikon w tubce kupiony w sklepie zoologicznym aby móc zalepić tą tylną membranę która lubi sobie z czasem pęknąć stąd zazwyczaj wyciek......

Wszystko działa bez problemowo... Skoro jest niech będzie sprawne...

Pajero Classic 2.5 IntercoolerTurbo do przeróbki.....
GG: 4883455
GG: 4883455