niedlugo wyjazd na 20000.
do wyjazdu dobije na 40000.
i teraz pytanie wymieniac czy przykutwić

za:
swiety spokoj
pompa wody i napinacze za darmo, tylko paski za $
przeciw:
nie chce mi sie grzebac znowu
Moderator: Kosiarz
a na faszystowskich i angielskich forach pisza ze co 60tys milEskapada pisze:co 60 tys. km lub co 36 miesięcy
ta rasa kłamiekzh pisze:a na faszystowskich i angielskich forach pisza ze co 60tys milEskapada pisze:co 60 tys. km lub co 36 miesięcy
u mnie z 750 obrotow zrobilo sie prawie 1000, czym to skrecić do 750, powiem szcerze , ze nawet sie nie przygladalem temu, teraz mi przyszło do głowy, ze powinienem cos z tym zrobicZibi pisze:Po pierwsze uszczelniacze lubią nieoczekiwanie zacząć się pocić, po drugie lubi pompa inaczej pracować.
A nominalnie nie jest przypadkiem 900 bądź 950? Tak mi się wspomina z naklejki którą miałem pod maską w 4D56?maasser pisze:u mnie z 750 obrotow zrobilo sie prawie 1000, czym to skrecić do 750, powiem szcerze , ze nawet sie nie przygladalem temu, teraz mi przyszło do głowy, ze powinienem cos z tym zrobic
potwierdzam. przyjemniej sie rusza z 900.Kajen pisze:Nominalnie jest 750 ale zawsze lepiej "miec troche wiecej" niz "troche mniej"...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość