chcialbym poznac wasze opinie czy wam sie podoba czy wiocha ? gdyby ktos chcial to moge przywiezc komplecik jakis

Moderator: Kosiarz
Kabal pisze:Jako element całości może, niemniej mi się podoba l200 saute, w takim malowaniu jak Twoje
Cacuszka - otwórz butik w Świebodziniekzh pisze:widuje w azji tuningowe lampy do pajero 2 i 3. o takie:
TangoKK pisze:Są już takie na alledrogo. Gdyby mieli dobre zderzaki metalowe pod wciągarkę do PIII to chętnie bym kupił. Oczywiście za rozsądną cenę. U nas można dostać tylko Australijskie, ale to koszt około 5 tysięcy
no zderzakow to ja raczej przywozic nie zamierzamTangoKK pisze:Są już takie na alledrogo. Gdyby mieli dobre zderzaki metalowe pod wciągarkę do PIII to chętnie bym kupił. Oczywiście za rozsądną cenę. U nas można dostać tylko Australijskie, ale to koszt około 5 tysięcy
chujowatość czy wsiowatość to kwestia gustukzh pisze:gdybym mial pajero to zalozylbym sobie te lampy
nie widze w nich nic ujowego.
chodzilo mi o zalozenie tych lamp bo sa fajne z wygladu a nie ze xenony bym tam ładowal. zwykle zarowki bym tam wsadzil.pezet pisze:chujowatość czy wsiowatość to kwestia gustukzh pisze:gdybym mial pajero to zalozylbym sobie te lampy
nie widze w nich nic ujowego.
Ale niech Cię ręka boska broni kupować chińskie "ksenony"!
Bo chujowe jest to, czego nie widać na zdjęciu - czyli złe świecenie od nowości, bardzo szybkie zużycie, a przede wszystkim - brak homologacji.
Nawet te "tuningowe" chińczyki, co mają napisane, że są z homologacją, homologacji nie mają i nie można auta zarejestrować. Można se poszpanować na zamkniętym torze. (Problem opisany w którejś z ostatnich gazet moto).
No i koszty. Porządna przeróbka starszego auta na ksenony łatwo może przekroczyć wartość samochodu.
Jak lampa słabo świeci, to najlepsze jest profesjonalne zregenerowanie odbłyśnika + ew. polerowanie szkła.
No ale jest też poważny minus.
Pod remizą po disko, ciężko bedzie lachona wyrwać
ta lampa jest na 2x h1. a do h1 mozna zalozyc xenon i to poeta mial na mysli opisujac zdjecie.pezet pisze:Do lampy ksenonowej (chyba) nie wsadzisz zwykłej żarówki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości