Witam;
Jestem nowym użytkownikiem.
Nadszedł czas na wymianę płynów w moim Pajero.
Potrzebuję informacji odnośnie wymiany olejów po 200 000 km - silnik, skrzynia, mosty, mechanizm różnicowy? Bardzo proszę o szczegółowe info na ten temat - ile i jakie oleje, co jaki czas wymieniać itp.
Pozdrawiam i z góry dziękuje za instrukcję.
Maciej
Płyny Pajero 2 - GLS 1996
Moderator: Kosiarz
Re: Płyny Pajero 2 - GLS 1996
Po pierwsze, przywitaj sie w odpowiednim wątku, po drugie, uzyj opcji szukaj bo bylo juz i to tak szczególowo ze bardziej sie nie da.
Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.
Grzecznie pytam grzecznie odpowiedz. Nie jestem stałym bywalcem forum więc może warto dać kilka rad, pokazać gdzie co znaleźć itp.....
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
maciekbud pisze:Grzecznie pytam grzecznie odpowiedz. Nie jestem stałym bywalcem forum więc może warto dać kilka rad, pokazać gdzie co znaleźć itp.....
grzcznie ci odpowiedział, a poza tym to skąd mamy wiedzieć z jakim silnikiem masz auto i czy z blokadą tylnego mostu czy nie
Czwarte serce 

No to grzecznie powiem: Poszukaj wątku o nazwie "jestem tu nowy i witam wszystkich" a jak wejdziesz w dzial mitsubishi to masz wszystko napisane w przyklejonym temacie. Aha i jako nowy zapoznaj sie z regulaminem, tam masz rownież wszystko napisane, bo jak ja zaczne pisac to znow stwierdzisz ze jestem niegrzeczny 

Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.