regeneracja przekladni slask
Moderator: Kosiarz
regeneracja przekladni slask
gdzie zrobie dobrze i w miare pieniądzach?
"...ci którzy zamulają nigdzie nie dochodzą, ci co działają osiągają kolejny poziom"
Re: regeneracja przekladni slask
a jakiej przekładni? konkretnie
Śniadanie na kacu jest jak przeszczep. Przyjmie się, albo nie.
kierowniczej z pajero Izippo68 pisze:a jakiej przekładni? konkretnie
"...ci którzy zamulają nigdzie nie dochodzą, ci co działają osiągają kolejny poziom"
Przecież masz u siebie w Bielsku firmy co się tym zajmują. Zapytaj na Niemcewicza. Dawałem tam robić kilka i było ok. Robią różnej maści przekładnie.
pytałem, chcą ok 1100zl-1500zl na aledrogo wystawiają sie firmy po 600zl taka cena jest okzippo68 pisze:Przecież masz u siebie w Bielsku firmy co się tym zajmują. Zapytaj na Niemcewicza. Dawałem tam robić kilka i było ok. Robią różnej maści przekładnie.
Te firmy co się ogłaszają za 600,- to zazwyczaj później dzwonią do klienta i mówią, że niestety to i tamto jest tak zużyte, że nie da rady zregenerować-trzeba wymienić na nowe i cena rośnie.
Chyba, że przekładnie listwowe, to za tą cenę owszem, wykonalne, ale w Twoim siedzi chyba ślimak na kulkach.
Chyba, że przekładnie listwowe, to za tą cenę owszem, wykonalne, ale w Twoim siedzi chyba ślimak na kulkach.