most
Moderator: Kosiarz
most
cześć,
od jakiegoś czasu sączy się olej z przedniego mostu w okolicy wejścia lewej półoski, mam zamiar wyciek ten zlikwidować .
najwyrażniej trzeba wymienić uszczelniacz : w zwiazku z tym mam pytanie
czy ktoś z Was już może to robił i czy napotkam na jakieś nieprzewidziane trudności w trakcie wymiany,
czy półoska bez problemu wyjsdzie z mostu ,a może jest jakieś zabezpieczenie w środku?
z góry dziekuję za podpowiedzi
od jakiegoś czasu sączy się olej z przedniego mostu w okolicy wejścia lewej półoski, mam zamiar wyciek ten zlikwidować .
najwyrażniej trzeba wymienić uszczelniacz : w zwiazku z tym mam pytanie
czy ktoś z Was już może to robił i czy napotkam na jakieś nieprzewidziane trudności w trakcie wymiany,
czy półoska bez problemu wyjsdzie z mostu ,a może jest jakieś zabezpieczenie w środku?
z góry dziekuję za podpowiedzi
szukam samuraia!!!
to wg. Ciebie co z przodu jest?? jak to inaczej nazwać???ja nie wiem więć proszę wytłumacz...wrx pisze:Oooo, temat przedniego mostu w pojarce jest jak najbardziej aktualny, myśle, że największą trudność jaką napotkasz to jego brak z przodu
. No chyba, że jestes pierwszy z nim tutaj
szukam samuraia!!!
enyłej,
jest skrzynka i półosie, ale możesz sobie nazywać most jak chcesz.
Spróbuj w JapanCarsie albo Hipolu, jak chcesz taniej. Osobiscie wole hipol, maja zamienniki troche lepszej jakosci ( jesli do pojarki mają).
Nie wiem tylko, czy nie warto zainwestowac w oryginał, jak chcesz dłużej pojeździć. Trafisz marny towar, to się rozleci szybciej niż myslisz...
Obydwa znajdziesz w internecie.
jest skrzynka i półosie, ale możesz sobie nazywać most jak chcesz.
Spróbuj w JapanCarsie albo Hipolu, jak chcesz taniej. Osobiscie wole hipol, maja zamienniki troche lepszej jakosci ( jesli do pojarki mają).
Nie wiem tylko, czy nie warto zainwestowac w oryginał, jak chcesz dłużej pojeździć. Trafisz marny towar, to się rozleci szybciej niż myslisz...
Obydwa znajdziesz w internecie.

łoś też człowiek
- piotr oskwarek
-
- piotr oskwarek
-
- piotr oskwarek
-