L 200 kupno
Moderator: Kosiarz
L 200 kupno
Witam, mam zamiar kupić auto do pracy pick-up ,jazda w lekkim terenie .Myślałem o L200 do 96 r.Czy te autko jest wadliwe i na co trzeba patrzeć przy kupnie ewentualnie może jakieś inne auto polecicie.Dzięki za pomoc
Re: L 200 kupno
http://forum4x4.pl/viewtopic.php?f=19&t=90440nemur pisze:Witam, mam zamiar kupić auto do pracy pick-up ,jazda w lekkim terenie .Myślałem o L200 do 96 r.Czy te autko jest wadliwe i na co trzeba patrzeć przy kupnie ewentualnie może jakieś inne auto polecicie.Dzięki za pomoc

http://www.youtube.com/watch?v=xnWKz7Cthkknemur pisze:....może jakieś inne auto polecicie.Dzięki za pomoc

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Dzięki za porady filmik fajny ale z większością dobrych starych 4x4 można tak zrobić a co do opisu nieszczęśnika to on ma II a mi chodziło o I czyli do 96r. bo to ponoć całkiem inne autko pozytywnie lepsze 

-
taaaaaaaaaaaaaa
tylko zarezerwuj sobie na ,, po zakupie '' z 5 tysięcy + i będziesz zadowolony
te auta to ,, woły robocze '' i służą do zarabiania a lata świetności mają dawno za sobą
poczytaj reszty moich zmagań i będziesz wiedział z czym to się
całe szczęście że przynajmniej części nie ,, zabijają '' i są dostępne
u mnie już ,, prawie '' - jeszcze ze 2-3 tysie i mniód malyna będzie cacy
ps, z czym jedynka lepsza ? mniej rdzewieje ?
tylko zarezerwuj sobie na ,, po zakupie '' z 5 tysięcy + i będziesz zadowolony
te auta to ,, woły robocze '' i służą do zarabiania a lata świetności mają dawno za sobą
poczytaj reszty moich zmagań i będziesz wiedział z czym to się
całe szczęście że przynajmniej części nie ,, zabijają '' i są dostępne
u mnie już ,, prawie '' - jeszcze ze 2-3 tysie i mniód malyna będzie cacy
ps, z czym jedynka lepsza ? mniej rdzewieje ?
VITARA 2.0 V6-24v. sprzedana
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
stanowczo lepsza i bardziej cywilizowana (klima) jest wersja po 96 roku, mam 99rok i zrobiłem nią 180tyś km i nadal nią połyka kilometry
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
Mam takiego L200 z 96 roku, sprowadziłem go kilka lat temu, kabina 2+2 ale wyjęli w Belgi ławkę aby go na ciężarówkę zarejestrować.
Wtedy go prawie całego rozebrałem , zakonserwowałem i polakierowałem na inny odcień zieleni,
dostał felgi Mangelsy ET -15 przód i -30 tył, do tego poszerzenia gumowe oraz wymieniliśmy sprzęgło i łańcuch reduktora
Jeździ kilka lat w firmie i jest już pośrupany, zamiast tylnej szyby jest plexi, nie ryglują się drzwi kierowcy, fotel się zacina ale mechaniczanie wszystko jest ok i pod tym względem nie bylo nigdy problemów.
Wtedy go prawie całego rozebrałem , zakonserwowałem i polakierowałem na inny odcień zieleni,
dostał felgi Mangelsy ET -15 przód i -30 tył, do tego poszerzenia gumowe oraz wymieniliśmy sprzęgło i łańcuch reduktora
Jeździ kilka lat w firmie i jest już pośrupany, zamiast tylnej szyby jest plexi, nie ryglują się drzwi kierowcy, fotel się zacina ale mechaniczanie wszystko jest ok i pod tym względem nie bylo nigdy problemów.
XJ 91