Gdzie szukac czesci do pajero!!
Moderator: Kosiarz
Gdzie szukac czesci do pajero!!
Witam,gzdzie szukac czesci do pajero ,chodzi o lift zawieszenia,snorkel itp...poleccie jakis sklep!!
Kwachu-Kutno
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Re: Gdzie szukac czesci do pajero!!
nie wiem jakie ceny są dla ciebie fajne, bo te tam fajne to były kiedyś, znam miejsca gdzie duuuużo taniej można kupić gratyRADZILLA pisze:wpisz w google e-pajero naprawdę duży wybór i fajne ceny
Czwarte serce 

to proszę podaj namiary do tej pory tam kupowałem i jakoś źle nie było
LJ 70
zgadzam się z Gebelsemgebels pisze:nie wiem jakie ceny są dla ciebie fajne, bo te tam fajne to były kiedyś, znam miejsca gdzie duuuużo taniej można kupić gratyRADZILLA pisze:wpisz w google e-pajero naprawdę duży wybór i fajne ceny
teraz jest tam kupę chińskich gratów z cenami z kosmosu

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
-
-
e pajero. ja mam z nimi dobre wspomnienia.
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
ja nie mówie że są źli ale można duużo taniej części kupić
Czwarte serce 

obsługa jest ok, wiedzą dużo
ceny oryginałów wieksze niż ASO
zamienniki rzadko kiedy opisane ,często chińszczyzna którą można kupić za 1/4 ceny w detalu w zwyklym sklepie wujka Gienka
dla leniwych i rozrzutnych ok
ceny oryginałów wieksze niż ASO
zamienniki rzadko kiedy opisane ,często chińszczyzna którą można kupić za 1/4 ceny w detalu w zwyklym sklepie wujka Gienka
dla leniwych i rozrzutnych ok

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
Potwierdzam, w ASO można wiele części kupić taniej niż w e-pajero. Zwłaszcza tych drobnych. Uszczelek, osłon czujników etc.
A nic nie przebije tarczy hamulcowej na allegro od e-pajero. Cena podana za jedną - więc na liście wyszukania sortując po cenie jest na dobrej pozycji. A wchodząc w opis "cena sza sztukę, sprzedajemy tylko w komplecie po 2 szt". To po co podają cenę za sztukę ?!
A nic nie przebije tarczy hamulcowej na allegro od e-pajero. Cena podana za jedną - więc na liście wyszukania sortując po cenie jest na dobrej pozycji. A wchodząc w opis "cena sza sztukę, sprzedajemy tylko w komplecie po 2 szt". To po co podają cenę za sztukę ?!