v6 nie wkreca sie
Moderator: Kosiarz
v6 nie wkreca sie
szkubie, potrafi strzelic w dolot. Dzieje sie to na PB na LPG est ok.
Od czego zaczac? wtryski,pompa a moze komp?
Od czego zaczac? wtryski,pompa a moze komp?
"...ci którzy zamulają nigdzie nie dochodzą, ci co działają osiągają kolejny poziom"
Re: v6 nie wkreca sie
Od ramy, którą Ci pospawam jak się cieplej zrobi. I to jest dzisiaj dobra informacja dla Ciebie 

ogarniete, okazalao sie ze nie jedzie na pb bo byla nieszczelnosc za przeplywka.
Z racji ze zaciaglem syfa na warsztat wymienilem uszczelki pod pokrywami, swiece i filtry
Z racji ze zaciaglem syfa na warsztat wymienilem uszczelki pod pokrywami, swiece i filtry

"...ci którzy zamulają nigdzie nie dochodzą, ci co działają osiągają kolejny poziom"
ostatnio fukalem do niej preparat cudgebels pisze:przepustnice trzeba było sobie od razy wymyć

- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Guttek pisze:ostatnio fukalem do niej preparat cudgebels pisze:przepustnice trzeba było sobie od razy wymyć
cudownie to ci gasnąć zacznie i obrotami falować

Czwarte serce 

u mnie przyczyna nie wkrecania sie było za niskie cisnienie pompy paliwa miała 1 atm, teraz mam pompe 5 atm i jest ogromna roznica
pompa od mercedesa V8 

był patrol - był kojot ... teraz juz tylko emerytura...