Co się świeci?
Moderator: Kosiarz
Co się świeci?
Od niedawna mam Pajero v60. Dziwi mnie, że z tyłu jako światła pozycyjnej i migacze świecą się równolegle lampy w zderzaku i główne. Czy to tak jest fabrycznie, czy ktoś coś zmotał i mam za dużo działających świateł?
Była Alfa 4x4, było Pajero, są Ssangyong i Subaru
- rafale_23
-
- Kontaktowanie:
Re: Co się świeci?
Majprawdobodobniej ktoś podłączył lampy górne.W oryginale są tylko te w zdezaku...ale myśle ze to nawet lepiej...Prądu nie powinno ci zabraknąc z tego powodu...
Nissan Patrol Y61 2,8 Long Off Road
Nissan Patrol Y60 ZMOTA
Dopóki walczysz Jesteś zwycięzca!
Nissan Patrol Y60 ZMOTA
Sam się zastanawiam nad przeniesieniem świateł ze zderzaka na te miejsce wyżej. Mniej błota się tam zbiera 

- rafale_23
-
- Kontaktowanie:
Jak chociaż troche sie w offroad bawisz to to najlepsza opcja...te w zdezaku przynajmniej u mnie w parchu co ostre zejscie ze skarpy to wyskakują z zatrzasków a co za tym idzie przestają swiecic...jak tylko bede grzebał cos z tyłu to tez je przenosze do góry..
Nissan Patrol Y61 2,8 Long Off Road
Nissan Patrol Y60 ZMOTA
Nissan Patrol Y60 ZMOTA
alfik, zostaw tak jak jest. V60 raczej nie będziesz zbroił jakoś mocno, a lampy w zderzaku nie są dla widzimisię konstruktora, tylko ze względu na europejskie przepisy (rzekomo koło zapasowe zmniejsza kąt widzenia świateł itp). Jak masz zdublowane, to chyba nic złego 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172