Jak w prosty sposób dobrać się do tego filtra w zbiorniku ?
Jest rewizja w podłodze, czy trzeba ściągać zbiornik, czy jest jeszcze inny sposób ?
Moderator: Kosiarz
bo to zajebiste auto a narzekają na nie ci, którzy go nie posiadająlukas 78 pisze:...
Adas po co Ci takie nieszczęście
lukas 78 pisze:kto zabroni bogatemu fanaberii
w wersji po 2003 roku też występuje, coś ostatnio jakoś chyba mniejszą moc czuję, albo to sitko, albo katalizator, albo to tylko wrażenielukas 78 pisze:to sitko ze zdjęcia to jest według mitsu epc do PIV
być może to to,
Odpowiem ja - mój huczy - jechać się da, rozmawiać z pasażerem też, ale w porównaniu z Ssangyongiem na takich samych oponach to przepaść, natomiast, też w tym samym porównaniu silnik brzmi znacznie przyjemniej.Szarbia pisze:Adas - a jak tam halas. Glosny jest na czarnym przy np. 130?
żebym powiedział, że w PIII jest cicho to skłamię, silnik jak jest zimny to słychać strasznie, ja w ciężarówce, jak się nagrzeje to cichnie, przy dużych prędkościach silnika nie słychać, ale opony szumią, myślałem, że to wina tych BFG A/T co mam, ale to raczej szerszy temat.Szarbia pisze:Adas - a jak tam halas. Glosny jest na czarnym przy np. 130?
tak, właściciel ma na imię Alex i pochodzi ze wschodu, więc ma trochę rosyjski akcent, ale wszystko kuma.Szarbia pisze:Jechalem kiedys nowym L200 i halas tam byl trudny do zaakceptowania.
Czy to ten zaklad:
80-126 Gdańsk, Piekarnicza 26 tel 794-367-596
W stolycy chca 3k
Nie wiem czy mozna ale jesli tak to zastap go przelotowym a nie strumienica.Adas pisze:Czy można wywalić katalizator z układu wydechowego w silniku 4M41 3,2DID
Chciałbym go zastąpić strumienicą.
w L200 EGR też miałem zaślepiony, wywalę katalizator, ale myślałem, żeby wsadzić puszkę, żeby kłopotów na przeglądzie nie byłorudypajero.koszalin pisze:Możesz go śmiało wywalić, DiD nie ma żadnych sąd na wydechu, więc komputer silnika nie ma pojęcia czy katalizator działa czy nie. Tak samo możesz zaślepić EGR, bo straszny syf w kolektorze robi i motur nie ma czym oddychać.
Po zrobieniu powyższych czynności i wyczyszczeniu dolotu z syfu po egr, mój misiek zyskał lepszy dół.
Zamiast katalizatora mam po prostu kawałek 2,5" rurę, a egr jeśli elektryczny to wystarczy obrócić uszczelkę pod zaworem, jak podciśnieniowy to trzeba dorobić blaszkę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości