most z P2 do zmoty

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

Awatar użytkownika
kedek
Kontaktowanie:

most z P2 do zmoty

Post autor: kedek » czw sty 23, 2014 7:17 pm

cześć!
postanowiłem wrzucić do mojej zmoty most od pajero2 bo to najtańsza droga do posiadania blokady 100%, z przodu mam most 4,625 od patrola K160 więc kupiłem cały kompletny most od p2 bez blokady od PIROMANA dostałem w prezencie (dziękuję bardzo raz jeszcze :)21 ) główkę z blokadą ale rozwalonym przełożeniem również 4,626 poskładałem to wszystko do kupy i okazało się, że półosie nie pasują. Lewą można uciąć jakieś 12mm i chyba będzie git, większy problem jest z prawą bo jest za krótka.
Zakupiłem u pana z Kunic (w tej chwili aż mnie telepie jak o tym typie myślę) półoś dokładnie opisałem, że ma być prawa 28 zębów że ma mieć 660 mm około bo teraz od przylgni do pochwy do końca półośki mam 640mm i jest za krótko ale dostałem lewą 31z po wielu telefonach pan powiedział że wyśle na wymianę dobrą tym razem przyszła prawa 28z ale długość 640 dokładnie taka jak z mostu bez blokady i kontakt się urwał bo typ nie odbiera telefonu od 5 dni.

Czy ktoś posiada może półoś od takiego mostu z blokadą i mógł by mi zmierzyć dokładnie ile ona powinna mieć ? a może komuś zalega tak a półoś i chce się jej pozbyć albo zamienić na krótszą a nawet dwie krótsze???

pomocy bo mi zmota wyschnie! :)21
uazopatroloroburofordostar do błota
KTM EXC do łamania nóg
gazior do wycieczkowania

Awatar użytkownika
Adas

Kontaktowanie:

Re: most z P2 do zmoty

Post autor: Adas » czw sty 23, 2014 7:41 pm

zadzwoń do Tomka Domagalskiego 512 472 889 jak ma to wymieni się.

Awatar użytkownika
Ryżak

Post autor: Ryżak » czw sty 23, 2014 10:35 pm

Ja mam :)21 . Tylko musze zmierzyc i dam znac. To jest z absem i od mostu z blokada.
Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.

Awatar użytkownika
kedek
Kontaktowanie:

Post autor: kedek » pt sty 24, 2014 8:09 am

ok z niecierpliwością czekam na info :wink:
KTM EXC do łamania nóg
gazior do wycieczkowania

Awatar użytkownika
kedek
Kontaktowanie:

Post autor: kedek » wt sty 28, 2014 6:28 pm

No i jak Panowie koledzy pojarkowcy, nie znajdzie się u nikogo w szpejach taka półośka żebym chociaż wiedział czy istnieje ?
obdzwoniłem wszystkich handlarzy z alledrogo i dupa.
KTM EXC do łamania nóg
gazior do wycieczkowania

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”