Zmiana podwozia w gazie.
Moderator: Student
Mam Gaza na sprężynach i zaprawdę powiadam wam, że wybiera w terenie zajebiście i komfort jazdy bez porównania , resor to przeżytek i nie znam osoby , która przechodząc na sprężyny chciałby wrócić na resor , do roboty placki, przeróbka gaza na sprężynki to jakieś od 1500 do 3.000 zł przy własnej robocie 

TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.
Bąku wiesz, ze na zlocie bardzo dokladnie ogladne twoj springiBĄKU pisze:Mam Gaza na sprężynach i zaprawdę powiadam wam, że wybiera w terenie zajebiście i komfort jazdy bez porównania , resor to przeżytek i nie znam osoby , która przechodząc na sprężyny chciałby wrócić na resor , do roboty placki, przeróbka gaza na sprężynki to jakieś od 1500 do 3.000 zł przy własnej robocie

... i bedziesz mnie musial przewizc

grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć
zgadzam sie, jezeli przerabiac zawieszenie to tylko na sprezyny, u mnie w uazie tez juz sa i jestem bardzo zadowolonyBĄKU pisze:Mam Gaza na sprężynach i zaprawdę powiadam wam, że wybiera w terenie zajebiście i komfort jazdy bez porównania , resor to przeżytek i nie znam osoby , która przechodząc na sprężyny chciałby wrócić na resor , do roboty placki, przeróbka gaza na sprężynki to jakieś od 1500 do 3.000 zł przy własnej robocie

pomimo ze jeszcze nim nie smigalem na nich

MOC&OFFROAD-GOOD IDEA 
CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4

CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4

nie opowiadaj u Ciebie w Uazie bo jeszcze jakis mlodzian nieswiadom niczego zapyta jak to zrobiles bo on tez by chcial w Uazie zmotac...MOC pisze:zgadzam sie, jezeli przerabiac zawieszenie to tylko na sprezyny, u mnie w uazie tez juz sa i jestem bardzo zadowolonyBĄKU pisze:Mam Gaza na sprężynach i zaprawdę powiadam wam, że wybiera w terenie zajebiście i komfort jazdy bez porównania , resor to przeżytek i nie znam osoby , która przechodząc na sprężyny chciałby wrócić na resor , do roboty placki, przeróbka gaza na sprężynki to jakieś od 1500 do 3.000 zł przy własnej robocie![]()
pomimo ze jeszcze nim nie smigalem na nich

To długo będziesz czekaćRudeBoy pisze:Bąku wiesz, ze na zlocie bardzo dokladnie ogladne twoj springiBĄKU pisze:Mam Gaza na sprężynach i zaprawdę powiadam wam, że wybiera w terenie zajebiście i komfort jazdy bez porównania , resor to przeżytek i nie znam osoby , która przechodząc na sprężyny chciałby wrócić na resor , do roboty placki, przeróbka gaza na sprężynki to jakieś od 1500 do 3.000 zł przy własnej robocie
... i bedziesz mnie musial przewizc

Ja zamotałem sprężyny w uazopatrolu fajna sprawa

-
Wczoraj usłyszałem od kumpla, że widział mój najnowszy teledyskleon zet pisze:WiedźminStudent pisze:Nie... ale fantazja ułańska podpowiedziała mi, że czas coś zmienić w swoim życiu i tera mam BIAŁEwłosy... nie myślałem, że aż taki efekt uzyskam
Więc ci co mnie jeszcze nie znają - nie będą mieli kłopotów, a ci co znają wpadną w siok
![]()
![]()
![]()

- SebastianS
-
SebastianS pisze:wiking pisze:I wyczaił odczyn kiłowy we krwiRudeBoy pisze:>> Tomb
Nikogo do resorow nie przekonasz. Nie ma na to argumentow.
powiedz to Wassermanowi
to taki Gostek co gazika wymyślił
![]()
![]()

ostatni wiking w Rzeczpospolitej

Jesteście medykami?SebastianS pisze:wiking pisze:I wyczaił odczyn kiłowy we krwiRudeBoy pisze:>> Tomb
Nikogo do resorow nie przekonasz. Nie ma na to argumentow.
powiedz to Wassermanowi
to taki Gostek co gazika wymyślił
![]()
![]()

Rosyjska myśl techniczna rules!
- SebastianS
-