Zlot Gazów- na północy :)
Moderator: Student
Zlot Gazów- na północy :)
Panowie i Panie,chodzi mi po głowie zorganizowanie spotkania,zlotu posiadaczy Gazików wszelkiej masci i przeznaczenia w Elblągu i okolicach.Impreza ma mieć charakter zlotu, połączonego z "zabawą" w terenie- jesli znalazłoby się kilka , kilkanaście chętnych osób z gazikami to impreka odbyłaby się w połowie sierpnia. Co zacne towarzystwo o tym pomysle sądzi??
"Jeżdżę z kim chcę"
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
Re: Zlot Gazów- na północy :)
W połowie sierpnia jest Borne Sulinowo i tam sporo gazików odpływa. Imprezy powinny się chyba mijać.
Pzdr
Pzdr
GAZ nadjechał, teraz kupa roboty. No ale mam czego chciałem. GAZ 69M 1971.
To tylko propozycja
wszelkie sugestie mile widziane
wszelkie sugestie mile widziane

"Jeżdżę z kim chcę"

no jak dokoncze gazika i nie bedzie kolidowal z inna impreza tez chetnie 

only Gaz
Pomysl zacny.. tylko kto to zorganizuje.. 

Gazior na dozywocie....3.0 TD
Big Gaz już u mnie w garażu, tworzy się nowe
!

Tak jak napisałem zorganizuje go ja:), nie ma to być mega zlot a raczejkameralny zlocik na kolezenskich zasadach, minimum kosztów maksimum dobrej kolezeńskiej zabawy bez ciśnień
"Jeżdżę z kim chcę"
Same gaziory
! To kiedy ? 

-
-
Ja też się pisze jeżeli moje auto można zaliczyć jeszcze do gazików
oj ja do Elbląga mam 385 km, a sierpniu to do Bornego jadę jak co roku. Może na początek września byś zrobił ten zlot. Ale to tylko taka luźna moja propozycja.
Gazy 69
Tak jak wspomniałem wczesniej "zlot gazików wszelkiej maści" przerobione orginalne...wszystkie
Termin... myslałem o sierpniu, bo jest cieplutko i można Gazikami w pełnej krasie bez plandek pojezdzić. Planuję kilkudziesięciokilometrową turystyczną trasę po Wysoczyżnie Elbląskiej i w okolicach Zalewu Wiślanego, do tego trochę zabawy w wąwozach i konkurencje sprawnościowe ,trial itp.
Nie chcialbym aby zlot kolidował z innymi imprezami, myslalem 15-16 08 lub 29-30 08 muszę terminy posprawdzać
....Piszcie co myślicie o tych terminach, ewentualnie czekam na propozycje we wrześniu. Jeśli ustalimy kompromis, to imprezę ogłosi się oficjalnie

Termin... myslałem o sierpniu, bo jest cieplutko i można Gazikami w pełnej krasie bez plandek pojezdzić. Planuję kilkudziesięciokilometrową turystyczną trasę po Wysoczyżnie Elbląskiej i w okolicach Zalewu Wiślanego, do tego trochę zabawy w wąwozach i konkurencje sprawnościowe ,trial itp.
Nie chcialbym aby zlot kolidował z innymi imprezami, myslalem 15-16 08 lub 29-30 08 muszę terminy posprawdzać

"Jeżdżę z kim chcę"
...a to nie MuscelADAM DŹWIGOWY E29 pisze:Ja też się pisze jeżeli moje auto można zaliczyć jeszcze do gazików

Jestem zdecydowanie za terminem wakacyjnym. Ostatni weekend sierpnia nie mogę bo ide cholera na wesele ale np 15-16 jest git.
Muscel na licencji Gaza robiony
więc się załapie
przy małej ilości gazów może by tak Uazami sie wesprzeć??

"Jeżdżę z kim chcę"
...ale tylko z nalepkami superGAZsuper 

To chyba nie wiele by ich przyjechalo.. hehee 

Gazior na dozywocie....3.0 TD
!

Widzę, że tego jeszcze tu nie wiecie, a coś się kroi na północnym wschodzie.
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=3&t=67650
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=3&t=67650
To miał byc zlot gazów a nie wszelkich pojazdow radzieckich
"Jeżdżę z kim chcę"