Moderator: Student
Nie ma.... jest Allegro.Przem69 pisze: (...) prosze o linki jakiś dobrych, zaufanych sklepów internetowych (...)
Wyłącznie.Przem69 pisze: (...) czy tylko schody?
Białe końcówki na zderzakach u mnie są i tak samo z tyłu na odbojnikach. Ale oznaczenie ciśnienia na błotnikach mam namalowane farbą czarną.Kuba68 pisze:@JA JACEK nie moge otworzyć Twojej fotki, nie mam pojęcia dlaczego. Możesz mi tę własnie fote przesłać na emila? Masz Gaza zrobionego na oryginał LWP, tak? Interesuje mnie bardzo malowanie końcówek zderzaków przednik na biało i domyślam się, że masz też odbojniki z tyłu z białym pasem, jeśli mozna to fota mile widziana i kolejna rzacz, to oznaczenia białą farba na błotnikach ciśnienia powietrza, no tego własnie szukałem!
Pozdro,
K-68
Napewno nie z radzieckiej . To były RS/m1 .I ma ładne oryginalne okienka na plandece .dawers pisze:
Jest źle.... korozja, brak oryginalnego silnika i skrzyni biegów ( jest MB W123), siedzenia od Golfa, deska powiercona, instalacja w nieładzie, amortyzatory przerobione, oświetlenie zbieraninaplandeka jak od Żuka
nooooo fatalnie i ten kangur na naprawdę duże kangury
![]()
Ale mój Land Rover musiał miec rodzeństwo i dziś je dostał. Więcej nic nie napiszę bo nie widziałem go jeszcze na oczy. Kupiłem przez telefon, kolega w Gdańsku postawił w swoim garażu, a ja jak tylko wydostanę się z Poznania to pognam po gablotę. Podobno przeskoczę dzielące nas 350 km bez problemu z zalecaną prędkością 60-70 km/h. Zobaczymy. Ostatni raz Gazika prowadziłem 15 lat temu....Będzie śmiesznie![]()
Gaz pochodzi z Kościerzyny a to moje ukochane rejony bo sam urodziłem się w Gdańsku. Podobno został zakupiony z jednostki z Kołobrzegu, (radzieckiej?) takie dostałem informacje od właściciela.
Mój Land Rover był w gorszym stanie, stał od końca lat 80tych nieużywany, a wcześniej był pługiem śnieżnym. Udało się uwinąc w pół roku, ale wkład był dwukrotnie większy niż tutaj prognozy. Dodam że części do LR są bardzo tanie. Obecnie jednak mam mniej czasu bo trzy tygodnie temu urodziło mi się drugie dziecko i garaż musi poczekac. Rok-półtora przy dobrych wiatrach powinno wystarczyc.wiking pisze:Nie przejmuj się
Za trzy lata i pięć do siedmiu tysiaków,będzie jak nowy
![]()
Napewno nie z radzieckiej . To były RS/m1 .I ma ładne oryginalne okienka na plandece .marzenka pisze:
dawers pisze:Napewno nie z radzieckiej . To były RS/m1 .I ma ładne oryginalne okienka na plandece .marzenka pisze:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość