Z zamiarem zakupu plandeki brezentowej się noszę... i właśnie ile zapłacić aby nie przepłacić

Moderator: Student
czesiek, trzeba było kartą płacićczesiek pisze:Mam plandekę szytą w zeszłym roku i pasuje do GAZ-a sprzed 50 lat! Ale zapłaciłem za nią 1300 zł. Zaimpregnowałem ją i jestem zadowolony. Nie pamiętam, abym popłakiwał z tego powodu, ale pamiętam jak portfel bolał przy płaceniu.
Piter69A pisze:Dzisiaj na oldtimerbazarze w Katowicach była oryginalna plandeka do 2-drzwiowego 69. W ładnym stanie, bardzo mało używana. Głównym mankamentem było to, że miała dużą tylną szybę od UAZa wstawioną i dlatego jej nie kupiłem dla siebie. Wziął ją za to kolega za całe 220zł![]()
Witam,dawers pisze:witam,
mam oryginalną plandekę jako wzór i w samych nadstawach sa duże różnice w stosunku do tych oferowanych na sprzedaż. Te plandeki z All...o są maksymalnie uproszczone, brak w nich uszczelnień na nadstawkach, klapki na sterowanie szperaczem... Myslę że oddam moją plandekę do zakładu i zlecę uszycie nowej, tyle tylko że dowiadywałem się wstępnie i koszt około......2tyś
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość