Rurki Stelaża
Moderator: Student
Rurki Stelaża
Zamienię się z kimś , mam dwie rurki te krótsze , pomiędzy długą rurką a małymi drzwiami kierowcy , taka z blaszką i gumką , zamienie się na rurkę z drugiej strony tą dłuższą i jakieś 15 -20 cm , rurka jest oryginalna , może tak jak ja ktoś ma dwie w garażu a potrzebuje orginalnej krótkiej ?
Karol
Karol
http://www.gaz69.pl
MIĄŻSZ - słuchajcie tego zespołu , wygraliśmy tegoroczną FAME 2010
Re: Rurki Stelaża
Widze ze nikt nie ma nadmiaru rurek ?

http://www.gaz69.pl
To ja się podłączę, trochę z innej beczki. Czy ma ktoś może zdjęcia gumek na rurkach stelaża?
Mi brakuje na rurkach tych gumek, no i gdybym wiedział czego szukać to byłoby łatwiej.
Z góry dzięki,
Rafał
Mi brakuje na rurkach tych gumek, no i gdybym wiedział czego szukać to byłoby łatwiej.
Z góry dzięki,
Rafał
GAZ-69M: R-125M / RD-115 będzie...
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
Mam stelaż z nadstawkami na plusie, brakuje jedynie tej środkowej z trzech na dachu.koolor pisze:Widze ze nikt nie ma nadmiaru rurek ?
Alkohol i Brawura
Land Rover 88 SIII
GAZ 69M
Land Rover 88 SIII
GAZ 69M
Temat był już kiedyś wałowany na forum, zamieszczałem jakieś zdjęcia,grobas pisze:(...) Czy ma ktoś może zdjęcia gumek na rurkach stelaża?
(...)
ale chyba odkopanie tego jest niemożliwe...
Sprawdzę w moim "archiwum X" i ewentualnie prześlę Tobie na @
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Podobnie jak koolor poszukuję rurki znajdującej się nad drzwiami od strony pasażera oraz dwóch długich lewej i prawej od paki.
Kiedyś w Norauto były podobne gumki.
Oczywiscie nie do stelaża Gaza ale prawie takie same.
Oczywiscie nie do stelaża Gaza ale prawie takie same.
Disco 300 ES
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
A dziś prawie identyczne gumki występują na all...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
GAZ nadjechał, teraz kupa roboty. No ale mam czego chciałem. GAZ 69M 1971.
Na allegro kpl.ok.100zł,ja kupiłem gumki o bardzo podobnym kształcie i wymiarze w sklepie motoryzacyjnym typu bomis -ze wszystkim po 1.20 za szt,w otwory stelaża pasują ,przecież chodzi o elastyczne połączenie rurek, aby nie skrzypiały, klekotały itp. Moim zdaniem szkoda kasy.
Bo to te same gumki, tylko opis że do GAZa czyni cuda z cenamipatrolxx pisze:Na allegro kpl.ok.100zł,ja kupiłem gumki o bardzo podobnym kształcie i wymiarze w sklepie motoryzacyjnym typu bomis -ze wszystkim po 1.20 za szt,w otwory stelaża pasują ,przecież chodzi o elastyczne połączenie rurek, aby nie skrzypiały, klekotały itp. Moim zdaniem szkoda kasy.

GAZ-69M: R-125M / RD-115 będzie...
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
Nie jest tak źle. Po 30 zł za komplet, również można kupić, jak w pobliżu nie ma sklepu z częściami.patrolxx pisze:Na allegro kpl.ok.100zł,ja kupiłem gumki o bardzo podobnym kształcie i wymiarze w sklepie motoryzacyjnym typu bomis -ze wszystkim po 1.20 za szt,w otwory stelaża pasują ,przecież chodzi o elastyczne połączenie rurek, aby nie skrzypiały, klekotały itp. Moim zdaniem szkoda kasy.
Pzdr
GAZ nadjechał, teraz kupa roboty. No ale mam czego chciałem. GAZ 69M 1971.