mosty Volvo
Moderator: Student
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
nie wazne kto w danej chwili jechał....Darek pisze:
aż trudno uwierzyć![]()
komu gaziorka dałeś do jeźdzenia że most złamałsam chyba tego nie zrobiłeś
a złamał się prawie na prostej drodze
pękła żeliwna obudowa, przy wejściu pochwy do gruchy
musiała byc wada fabryczna odlewu,
i tej wersji sie będę trzymał

LJ 70
Re: mosty Volvo
to z gazika zostanie ci tylko papier...Kaktus pisze:moze ktos zna temat zastanawialem sie w przyszlosci nad wymiana mostow na patrolowe ale po wyczynach pewnego wranglera na mostach volvo ze zwolnicami jestem w szoku co sadzicie o tych mostach
wchodzac w te mosty wchodzisz na droge zakupu duzego silnika, ktory spowoduje permanentny defekt ramy gazikowej, ktora bedzesz spawac codzien owijajac kilogramami blachy albo kupisz nowa, do ktorej juz nic z gazika nie bedzie pasowac i tak oto gazik zaniknie a powstanie zmota

gaz na patrolowych robi calkiem znosnie i wydatek z innej polki na taka przerobke

cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
Re: mosty Volvo
Maq - sluchaj kolegow bo dobrze prawiaMaciekK pisze:to z gazika zostanie ci tylko papier...Kaktus pisze:moze ktos zna temat zastanawialem sie w przyszlosci nad wymiana mostow na patrolowe ale po wyczynach pewnego wranglera na mostach volvo ze zwolnicami jestem w szoku co sadzicie o tych mostach
wchodzac w te mosty wchodzisz na droge zakupu duzego silnika, ktory spowoduje permanentny defekt ramy gazikowej, ktora bedzesz spawac codzien owijajac kilogramami blachy albo kupisz nowa, do ktorej juz nic z gazika nie bedzie pasowac i tak oto gazik zaniknie a powstanie zmota
gaz na patrolowych robi calkiem znosnie i wydatek z innej polki na taka przerobke

Mag69 pisze:nie wazne kto w danej chwili jechał....Darek pisze:
aż trudno uwierzyć![]()
komu gaziorka dałeś do jeźdzenia że most złamałsam chyba tego nie zrobiłeś
a złamał się prawie na prostej drodze
pękła żeliwna obudowa, przy wejściu pochwy do gruchy
musiała byc wada fabryczna odlewu,
i tej wersji sie będę trzymał
Naprawde sie zdziwiłem tym co napisałes bo sam przy pierwszym wiekszym dopływie gotówki chce zainwestowac w afgany a mosty któr teraz mam z blokadami albo sprzedac.....albo zostawic na wypadek gdyby którys pękł

WARMIŃSKO-MAZURSKA GRUPA OFF ROAD
-
- Kontaktowanie:
Ten Wrangler na mostach z volvo to chyba byl Darka Luberdy. On ma tam rame od GRa, silnik 4,7litrs reduktor mocny a auto wazy 2 tony.
Teraz mozna sie zastanowic czy to nie ciezarowka juz. Ja mam swoje mosty od patrola i przez chwile przyszla mi mysl zeby od pragi mosty zapodac ale bez przesady. Z tymi mostami od volvo to duzo kombinowania z tego co czytalem. Hamulce nie działaja trzeba tarcze zakladac a to znowu zaciski sie zmiescic w felge nie chce i tak wkolko. Wole swoje mosty od patrola i kola 35" i mi styknie.
Teraz mozna sie zastanowic czy to nie ciezarowka juz. Ja mam swoje mosty od patrola i przez chwile przyszla mi mysl zeby od pragi mosty zapodac ale bez przesady. Z tymi mostami od volvo to duzo kombinowania z tego co czytalem. Hamulce nie działaja trzeba tarcze zakladac a to znowu zaciski sie zmiescic w felge nie chce i tak wkolko. Wole swoje mosty od patrola i kola 35" i mi styknie.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL