poszukuje i prosze o pomoc

Moderator: Student
Hacjenda pisze:Gazon a jak wyglądają ceny nowych mostów do GAZa 66 i resorów jak byłbyś jeszcze łaskaw (w temacie Krzysia) co podać. Nie mam doświadczeń ale pewnie w Obwodzie Kaliningradzkim to chyba też da się zanabyć, ewentualnie jak to z Ukrainą może wyglądać? Druga sprawa jak to przewieźć jak się zanabędzie. Jakieś 5 lat temu jak wykonywałem usługi w Kaliningradzie to dopóki nie wwoziłem niczego oficjalnie to nie było specjalnego problemu. Jak z kolei zrobiłem to drogą oficjalną to "wyciągałem" sprzęt przez dwa m-ce i to z pomoca lokalesów a usługa kosztowała wtedy 400 dollars z wszelkimi papierami
Hacjenda pisze:Panowie a moze jakieś sugestie dotyczące silnika właśnie, tak odświerzam ten temat tu i tam, załozenie było to jakaś V8-mka w dieslu bez elektroniki i turba (amerykanskie twory) ale każdy pomysł może się potem zmaterializować w GAZie. Myśleliśmy ostatnio o rzędówkach Deutza ale one są chłodzone powietrzem a przez to głośniejsze. CHwilowo brak pomysłu... zrzucajcie swoje propozycje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości