gumowo-metalowa tuleja w resorze
Moderator: Student
gumowo-metalowa tuleja w resorze
7.
Stosował ktoś tuleje do resorów takie, jakie oferowane są w sklepie internetowym ?
Jak ma się ich trwałość do trwałości tradycyjnych tulei gumowo - metalowych i czy takowe pasują od np. żuka ?
Pozdr.
Stosował ktoś tuleje do resorów takie, jakie oferowane są w sklepie internetowym ?
Jak ma się ich trwałość do trwałości tradycyjnych tulei gumowo - metalowych i czy takowe pasują od np. żuka ?
Pozdr.
zolte, lub szare - zobacz na stronach sklepuMag69 pisze:Żółtych nie znam,ale wiem że czarne gumowe dłużej wytrzymują niż czerwone silikonoweWojtek_K pisze:student na rację
załozyłem do Uaz i OK, nie parcieją jak czarne gumy

twardosc az do 90sha
a czarne ? jezeli lubisz zdejmowac co impreze resory, no moze co dwie imprezy, zaloz... zaraz bedziesz wymieniac

ja moge sie pochwalic ze miałem kiedys super heavy duty w gaziku- białe, toczone, chyba z polistyrenu, tak mi to wygladało... super twarde...
...plomby z zebów pogubiłem

W miejscu, gdzie jest tarcie jest i zużycie materiału, w przypadku tulei gumowych była to guma, w przypadku tulei z tworzyw sztucznych, o wiele bardziej dostają "w dupę" sforznie wieszaków resorów, a to już jest kosztowniejsza wymiana, tak więc się zastanówcie czy co rok wymieniacie gumy, czy co np. trzy lata plastiki i wieszaki.
W razie jak by co, to 601-34-87-25