Moderator: Student
Dołączam się do pytaniaprofesor30 pisze:Ten temat już pewnie był grany na forum,ale może ktoś wie gdzie i kto dorabia ramki do przebniej szyby do gazikaNie interesuje mnie zmota z dwóch górnych części
![]()
![]()
Daj namiary jak wiesz gdzie kupić. ProooszęŻurek pisze:pytanie może laika ale naprawdę nie wiem![]()
jak ma byc założona uszczelka ramki wewnetrznej bo zanabyłem takową![]()
czy patrzac od przodu gza szersza częśc uszczelki ( znaczy profil ) ma być od strony maski czy kabiny![]()
guma pasuje do rowka ramki ( btw. Samter Poznań cena 80 zł 601 706 827 ) ale ciagle nie jarzę ........Piter69A pisze:Od zewnątrz ma być na płasko (ok 10mm szerokości, prawie jedna linia z ramką wewnętrzną i ramą zewnętrzną). kształt gumy(jeżeli masz dobrą uszczelkę bo różne dziwactwa teraz robią i mówią, że "oryginał") powinien pasować do rowka dookoła ramki.
Żurku, wysyłam zdjęcia na @.Żurek pisze:guma pasuje do rowka ramki ( btw. Samter Poznań cena 80 zł 601 706 827 ) ale ciagle nie jarzę ........Piter69A pisze:Od zewnątrz ma być na płasko (ok 10mm szerokości, prawie jedna linia z ramką wewnętrzną i ramą zewnętrzną). kształt gumy(jeżeli masz dobrą uszczelkę bo różne dziwactwa teraz robią i mówią, że "oryginał") powinien pasować do rowka dookoła ramki.![]()
moze po mojemu ..... tzn że dłuższa częśc uszczelki ( patrząc z profilu ) ma być od kabiny![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość