Zgnite progi.
Moderator: Student
Zgnite progi.
Jak w temacie. Zgnite na wylot dwie warstwy i od spodu też. Mogę to spokojnie wyciąć i wstawić nowe, czy mi się Gazior na pół przełamie?
GAZ 69 EVO II - zmota się mota
Daihatsu Feroza - zemsta Yakuzy
Daihatsu Feroza - zemsta Yakuzy
Lepiej uwazać, jak ja spawałem swoje nadwozie to nie zwróciłem na to uwagi i teraz drzwi nie bardzo pasują
szczególnie te duże, ale bez tragedi. Wieć lepiej zadbać żeby to wszytko zachowało kształt. Moim zdaniem zależy w jakim stanie masz spód, jak masz te profile pod spodem ok to jak nie będziesz wsiadał do środka to wycięcie samych progów nie powinno spowodować odkształceń, ale jak dół też nie jest super to bym nie ryzykował i lepiej sie zabepieczył

Choroba Gaz69.
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
Re: Zgnite progi.
Proponuje wzmocnić dodakowymi profilami nadwozie Ja zrobiłem to tak że po zdemontowaniu drzwi wspawałem profil zamknięty 20x20 w górnej częsci otworu drzwiowego i po jednej poprzeczce pod kątem .zaq pisze:Jak w temacie. Zgnite na wylot dwie warstwy i od spodu też. Mogę to spokojnie wyciąć i wstawić nowe, czy mi się Gazior na pół przełamie?
BRUDNY ALE SZCZESLIWY