opaopa pisze:Jeszcze tylko pojadę do domu poszaleć moim syferm i możemy zaczynać robotę

Moderator: Student
opaopa pisze:Jeszcze tylko pojadę do domu poszaleć moim syferm i możemy zaczynać robotę
w swoim poście zapomniałeś napisać że skrzynia od rzędówki ma inny wałek sprzegłowy róznica polega na tym że V-ka musi mieć długi wałek a rzedówka ma krótki i grubytiger pisze:W fordach z samym tylnym napedem sa dwa rodzaje skrzyn: N9 i MT75. Rzedowki od valek roznia sie glownie dzwonem i czasem przelozeniami ale to mniej istotny fakt.
w osobówkach skrzynie a szczegulnie w granadzie miały wypadające lewarki pare razy został mi w rękuselim pisze:moje pierwsze auto , to była Granada z tym silnikiem
jakiego to miało gwinta na owe czasy![]()
silnik był nie do zdarcia
mankament skrzyni- to wypadący wsteczny ..reszta cacy
fakt , nieraz sie biegow szukałotymon4x4 pisze:w osobówkach skrzynie a szczegulnie w granadzie miały wypadające lewarki pare razy został mi w rękuselim pisze:moje pierwsze auto , to była Granada z tym silnikiem
jakiego to miało gwinta na owe czasy![]()
silnik był nie do zdarcia
mankament skrzyni- to wypadący wsteczny ..reszta cacy
skrzynia Ford od transita a były transity z V6tiger pisze:Mowiac sczerze takiej skrzyni nie widzialem. Od czego to jest??
wyrwać to można chwastatiger pisze:A skad takie cos wyrwac??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości